Itt lakott Jude Law

Maida Vaile London egyik eltinegyedének számít, hiszen Jude Law-n kívül a Highgate nevű környéken van háza Kate Mossnak, Clive Owennek, George Michaelnek, Benedict Cumberbatchnek és Stingnek is.

Persze  Jude Law lassan már csak egykori lakos , hiszen hónapokkal ezelőtt 4 millió 350 ezer fontért eladta 4 hálószobás és 3,5 fürdőszobás házát. A színész két éve még Siena Millerrel közösen, 7 millió fontért vásárolta meg az ingatlant. Azóta történt egy s más, például nem sokkal a vásárlást követően elváltak útjaik…

Jude Law londoni háza 2Jude Law londoni háza 3

De nem Jude Law magánélete a téma, hanem a négyszintes, műemléki védelem alatt álló ház. A környék ugyan kissé mozgalmas, de hát milyen legyen London, és a ház kissé (és szokatlanul) beljebb fekszik az úttól.

A megemelt földszinten a hall mellett egy meglehetős méretű fogadószoba is található, a falakon pedig műalkotások és könyvek sorakoznak. A részben a földfelszín alatt található alsó szinten található egy vendégszoba, a kiegészítő helyiségek, de itt található a kertre néző étkező is, valamint az U-alakú konyha.

Jude Law londoni háza 4

Fent három hálószoba található, mindegyikhez saját fürdőszoba tartozik, a központi hálóhoz pedig egy gardróbszoba is kapcsolódik. Gyönyörű otthon, amely különösen vonzó a legtöbb hölgy számára, ha egy olyan házúr is tartozik esetleg hozzá, mint a híres színész. Nem igaz?

Forrás: https://napidoktor.hu/


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.