Ilyen évük lesz a sztároknak 2017-ben

2017 az újrakezdés és a beteljesedés éve. Alig vártuk, hogy vége legyen 2016-nak! Nagyon sok szakítás, betegség és haláleset övezte a tavalyi évet.

Az idei esztendő boldogabbnak ígérkezik. Lénárt Évi parapszichológus ránézett négy topceleb évére. Lesznek meglepetések, egy közös mindegyikben: sikeres és boldog év vár rájuk, noha a nagy hajtásban az egészségükre nem árt majd odafigyelni.

Király Viktor eljegyzi szerelmét?

A 2016 lezárás éve az énekesnek is szakítást hozott, de ahol bezárul egy kapu, ott kinyílik egy másik. Év végére Király Viktorra rátalált a szerelem, sőt két éven belül ikertestvéréhez hasonlóan frigyre léphet. A karrierje 2017-ben is ívelni fog felfelé, rengeteg meghívás és fellépés vár rá, s az emberek szeretete is megmarad. Lénárt Évi jóslata szerint hatalmas nagy meglepetést fog okozni a rajongóinak azzal, hogy karácsonykor eljegyzi új barátnőjét, sőt 2018-ban megtartják az esküvőt is. Az esküvőig vezető út nem lesz zökkenőmentes, szerelmi életükbe bonyodalmak várhatóak, külső emberek által pletykák kapnak szárnyra, de ők bíznak egymásban. Viktort sok lány fogja megkörnyékezni, ezért meg kell majd küzdeniük a boldog és harmonikus házaséletért.

Vastag Csaba szívével problémák lehetnek

Vastag Csaba kicsit túlpörgeti magát 2017-ben, amely az egészsége rovására mehet. Csabának idén minden álma megvalósul karrierjét illetően több külföldi fellépésre fog meghívást kapni.

Viszont az egészségi állapotára érdemes lenne odafigyelni, mert a túlzásba vitt munka árthat a szívének. Lénárt Évi parapszichológus szerint többet kellene pihennie, ha ezt a tanácsot megfogadja nem érheti baj. A jóképű énekest álmatlanságok gyötrik őt, mert állandóan a karrierjén jár a feje.

Ami még nagyon fenyegeti egészségét a szívproblémák mellett, az a torok csakrájának a gyengülése, mert lelkileg nagyon szomorúnak látja a jósnő, sőt magánéletileg boldogtalan, amit a sok munkával próbál kompenzálni. A parapszichológus arra figyelmeztet: Csabára rengeteg átok rakódott az évek során, főleg női rajongóktól, mi akadályozza azt, hogy boldog legyen egy párkapcsolatban!

Liptai Claudia csupa boldogságra számíthat

Az immár kétgyermekes Liptai Claudia révbe ért, 2017 az ő éve lesz. A műsorvezetőnél idén nem a a munka kerül előtérbe. Cludia fürdik a boldogságban, és ez meglátszik a csakráin is, fel vannak töltődve energiával. Noha nem a munka lesz az első, de vállalkozási tervei vannak és ezek meg is fognak valósulni, idén minden vágya megfog valósulni, semmi nem gátolja meg magánéletben, se karrierjében. Most végre egy olyan férfi áll mellette, aki tényleg őszintén szereti, a korábbi sebek a torokcsakrájában begyógyultak és feltöltődött energiával. Egy jó tanács: csak óvatosan a magassarkú cipővel, az ízületeire azért figyeljen oda!

Ördög Nóra sorsdöntő helyzet előtt áll

ördög noraA műsorvezetőnek immunrendszere kicsit gyengélkedik ebben az évben. Kisebb betegségek, mint megfázás, vagy egy influenza orvosi vizsgálatokat eredményezhetnek. Szerencsére komolyabb betegséggel nem kell megküzdenie. Év közepén karrierje fellendülhet, egy hatalmas felkéréssel keresik meg műsorvezetésére, amin elfog gondolkozni, mert külföld is szerepet játszik a munkában. Nóri egy határozott személyiség és sorsát tekintve a kártyalapok útmutatást adnak, ez azt jelenti, hogy több lehetőség közül választhat majd. Mindenképpen egy sorsdöntő helyzetbe kerül, ami egy megoldandó karmikus feladat is egyben.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.