Így udvarol Müller Attila

Müller Attila különleges körülmények között, alig két hónapja mondta ki a boldogító igent a kedvesének, Zoénak, és még mindig élénken él benne az első randevú emléke. A műsorvezető túrával és piknikkel lepte meg a lányt, aki hozzá hasonlóan rajong a természetért. Nem mindenkinek megy azonban ilyen könnyen az ismerkedés, Andris például azért fordult a Második Randi csapatához, mert úgy érezte, hogy a lányok nem veszik elég komolyan. A VIVA hetente jelentkező műsorának sztárvendégeként Attila extrém autós kalanddal próbálta oldani a fiú görcsösségét.

Müller Attilára igaz a nem lehet elég korán kezdeni elv, hiszen egészen fiatalon, már 7-8 éves korában elkezdett udvarolni a lányoknak, az első komolyabb randijára viszont csak kamaszkorában került sor. „Az egyik osztálytársnőmmel egy kiránduláson közelebb kerültünk egymáshoz és megbeszéltük, hogy elmegyünk együtt moziba. Így is történt, utána hazakísértem és összejöttünk” – emlékezett vissza a műsorvezető, akinek nem tartott sokáig élete első kapcsolata, de legalább a randizás tűzkeresztségén átesett. Azóta sok év eltelt és Attila nemrég kimondta a boldogító igent a szerelmének, Zoénak, akivel nemcsak az esküvőjük, de a megismerkedésük is emlékezetes volt.

„Egy sajtótájékoztatón történt, hogy egy tornamutatvány közben véletlenül megrúgtam. Kiengesztelésként találkozóra hívtam, sétáltunk, később sms-eztünk, majd egy szépségversenyen együtt zsűriztünk, ahol természetesen ő volt a legszebb, és én alig tudtam a mezőnyre koncentrálni. Később túrázni vittem Budafokra, ahol felnőttem, és a Kamaraerdőben piknikeztünk. Ott annyira egymásra hangolódtunk, hogy 2-3 hónap múlva már össze is költöztünkmesélte nevetve az ifjú férj, aki szerint az első találka sikere az egyszerűségben rejlik.

„Egy vacsora, séta, vidámpark vagy állatkert tökéletes program lehet, de talán ennél is fontosabb, hogy ne csak az egyik félről szóljon a randi, hanem mindketten érdeklődőek és nyitottak legyenek. Elengedhetetlen az alapvető udvariasság és fontos a humor is – ráérezni a másikra, megtalálni a közös hangot. Emellett nem szabad elfelejteni, hogy ez csak egyfajta barátkozás, aminek a célja, hogy jobban megismerjük a másikat és jól érezzük magunkat” – tanácsolta a híresség, aki a Második Randi izgulós szereplőjét, Andrist bigfootozással próbálta ellazítani. Az extrém autókázás lázba hozta a 20 éves fiút, akinek a célja, hogy a lányok is észrevegyék: ő egy komoly srác, aki hosszú távú, tartós kapcsolatra vágyik.

Ebben pedig kitűnő tanára volt Müller Attila, aki az esküvőjével is bizonyította: elhatározásai komolyak, de bármikor képes egy kis őrültségre. Középkori elf lovagnak öltöztem, Zoé pedig erdei nimfa volt, mert nagyon szeretjük a fantasy filmeket, mondhatni a világunk részét képezik. A barátaink közül is sokan jelmezbe bújtak, így egy nagyon különleges és romantikus szertartás volt” – árulta el Müller Attila, aki vallja, hogy innentől kezdve minden egyes nap, minden utazás olyan a számukra, akár egy nászút.

Forrás: https://napidoktor.hu/index