Így tedd még izgalmasabbá a 2017-es vizes világbajnokságot!

Ismered azt a földöntúli érzést, amikor az utolsó 20 méteren hajrázva a mi úszónk ér be elsőként a célba? Amikor libabőrös leszel, mert a magyar vízilabda csapat az utolsó percben dobja be a győztes gólt? Amikor a tömeg egy emberként skandálja: „Hajrá, magyarok!”?

Mindezeket az élményeket június 14. és 30. között itthon élheted át, hiszen Budapesten és Balatonfüreden rendezik meg a 2017-es vizes világbajnokságot. A jegyeket pillanatok alatt elkeltek, ám akkor sem kell elkeseredned, ha nem tudod a helyszínen buzdítani kedvenc sportolóidat. Megmutatjuk, hogyan teheted még izgalmasabbá a szurkolást otthon, a képernyő előtt ülve.

Rendezz tematikus szurkolói bulit!

Minden sportot izgalmasabbá tesz, ha csoportosan szurkolunk: ez a közös élmény közelebb hozza egymáshoz az embereket és növeli az összetartozás érzését. Éppen ezért hívd át a barátaidat és rendezz tematikus meccsnéző bulit! Első lépésként szerezz be egy olyan televíziót, ami élethűen jeleníti meg a színeket és még a legapróbb részleteket is olyan aprólékosan adja vissza, mintha a lelátó első sorában ülnétek (a Samsung QLED TV-i például tökéletesen megfelelnek erre a célra). Ezt követően gondoskodj a legfontosabb szurkolói kellékekről, mint a zászlók,kalapok, dudák.  Még különlegesebbé teheted a bulit, ha az ellenfél tradicionális ételeivel, italaival várod a vendégeidet! Július 16-án száll például vízbe a magyar női vízilabda válogatott a japán csapat ellen, készítsetek vagy rendeljetek szushit, üljétek körül a televíziót és biztassátok a lányainkat úgy, mintha a lelátón ülnétek!

Legyél te a bajnok!

Tudod, hogy mennyi idő alatt ússza Cseh Laci az 50 méter pillangót? Pontosan megmondod, hány aranyérmet nyert összesen az eddigi világbajnokságokon a női és a férfi vízilabda válogatott? Ha mindkét kérdésre igennel válaszoltál, nem vitás, hogy te vagy a vizes vb kvízbajnoka. Bizonyíts ezt a barátaidnak is! Trombitáld össze a társaságot és rendezzetek kvízesteket a sporteseményekhez kapcsolódóan! Játszhattok egyénileg vagy csapatban, sújthatjátok mókás feladatokkal a legrosszabbul tippelőket, és motiválhatjátok egymást különböző jutalmakkal, így garantáltan jól fogtok szórakozni az egész sportesemény ideje alatt. Az estek végén minden alkalommal avassatok egy győztest, aki egy általatok felajánlott díjjal gazdagodik, majd a világbajnokság záró napján összesítsétek az eredményeket és hirdessétek ki az abszolút nyertest, a vizes vb kvízbajnokát vagy bajnok csapatát!

Nézd a meccset a szabadban!

Egy nagy kert vagy egy aprócska terasz? A méret nem számít, szervezd a szabadba a meccsnézéseket! Akár a medencében hűsölve, jéghideg sört vagy koktélt szürcsölve is követhetitek a futamokat. Arra azonban nagyon ügyelj, hogy olyan készüléket válassz, amely kültéren is képes lebilincselő képélményt nyújtani! Ehhez a Samsung QLED televízióit ajánljuk, amelyek a nagy fényerőnek köszönhetően nem tükröződnek, így kellemes tévénézést biztosítanak bármilyen – akár nappali – fényviszonyok között is. Ezeket a készülékeket ráadásul akárhányan körbeülhetitek, hiszen a képminőség nem függ a betekintési szögtől, a színek és a kontrasztok ugyanolyan élethűek szemből és oldalról nézve, így biztosan nem kell majd harcolnotok a legjobb helyekért.

Közvetítsd a futamokat a barátaidnak!

Nincs lehetőségetek együtt szurkolni? Vedd át a kommentátor szerepét, és szólj a barátaidnak, hogy hangolódjanak rád az online térben! A Mixlr applikáció segítségével például élőben közvetítheted a magyar éremszerzéseket. A hangodat bármelyik mobil eszközöddel rögzítheted, majd élő egyenes adásban azonnal megoszthatod közösségi felületeiden, a blogodon vagy a saját honlapodon. A hallgatóid pedig valós időben kapcsolatba léphetnek veled, miközben egy sokkal személyesebb közvetítésen keresztül követhetik az eseményeket.

Forrás: https://napidoktor.hu/index