Fájdalmas szakítás? Segítünk, hogy könnyebb legyen!

Valószínűleg nincs olyan ember, aki ne élte volna már át a szakítás borzalmas folyamatát. Bár fájdalommentes válás talán nincs, enyhíteni lehet a szívfájdalmat! 

Sajnos a párkapcsolatokban gyakran jut el oda valamelyik fél, hogy nem szeretné folytatni a viszonyt kedvesével – ám sokan nem is nagyon törekednek arra, hogy társuk számára kicsit könnyebbé tegyék az egyébként fájdalmas elválást. A párkapcsolati tanácsadó szerint a legjobb út mindig az őszinteség, a megszokott “te jobbat érdemelsz” stílusú szövegeket pedig jobb elfelejteni.

Hogyan ne szakítsunk?

Az SMS-től a Facebook-letiltásig számtalan lehetőség van egy olyan szakításra, amelyben garantáltan még szörnyűbbé tehetjük a párunk napjait. Ha eljutottunk a kenyértörésig, legyünk egyenesek, próbáljuk meg tiszteletben tartani a másik érzéseit, hiszen ő volt az, akit addig szerettünk.

Visszaszerezhetjük az exet?

Sokan próbálják a szakítás után különböző módokon visszaszerezni elvesztett kedvesüket, ám a szakértő szerint igen csekély az esélye annak, hogy a volt partner hajlandó elölről kezdeni a kapcsolatot.

Forrás: FEM3


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.