Az öt legforróbb férfi szexfantázia

Mint tudjuk, a pasiknak szinte mindenről a szex jut az eszébe, de vajon milyen gondolatok izgatják fel őket leginkább? Felfedjük a titkot!

Az első helyen vitathatatlanul a meglesett leszbikus szex áll, amibe azután a férfi is bekapcsolódik, megadva mindazt a felizgult nőknek, amire vágynak, és amit igazából csak tőle kaphatnak meg. Minden férfit tűzbe hoz, ha azt látja, ahogy két lány szenvedélyesen kényezteti egymást forró csókokkal, érzéki simogatással, netán még annál is többel… A hármas szex két lány társaságában felemelő és örökké tartó élménnyel ajándékozza meg az erősebb nem képviselőit.

A második legkívánatosabb dolog egy szexről fantáziáló férfi számára az anális szex nővel. Sokan elzárkóznak a hátsó behatolástól, ezért a férfinek – jobb híján – csak a képzeletében valósulhat meg az anális kényeztetés.

Ha nem tartasz tőle, és nem zárkózol el tőle teljes mértékben, nyújtsátok még hosszabbra az előjátékot, hogy a megszokottnál is jobban ellazulj, és partnered fordítson fokozott figyelmet az érintett tájék kényeztetésére, hogy a behatolás minél könnyebben menjen, megkímélve így a rettegett fájdalomtól. Ha a párod gyengéden közelít, és odafigyel a jelzéseidre, nem kell attól tartanod, hogy kellemetlen lesz!

A harmadik legizgatóbb gondolat a férfiak számára az orális szex nyilvános helyen. Ez az, amit a legtöbben megborzongatóan jónak tartanak, a valóságban azonban nem próbálnák ki. A legtöbben úgy képzelik ezt el, hogy barátnőjük őrületes vágyat érez arra, hogy legféltettebb testrészüket kényeztessék, fütyülve arra, hogy bárki megláthatja őket. A fantáziavilágban ez legtöbbször parkolóban, bevásárlóközpontban vagy munkahelyen történik meg.

A negyedik helyen álló férfifantáziát szintén kevesebben próbálnák ki a valóságban, a képzeletükben azonban rendkívül izgatónak találják. Ez pedig a szado-mazo szex, aminek része lehet a kikötözés, a megbilincselés, az alárendeltség, különféle fokozatokban.

Gyengédebb változatban – például a levetett harisnyával bekötött szemmel vagy plüssbilinccsel rabul ejtve – mindenkinek érdemes legalább egyszer kipróbálni, mert durvulás nélkül is felkorbácsolhatja a kedélyeket. A férfiak megőrülnek, ha arra gondolnak, hogy párjuk ráparancsol, kényeztesse őt, mert rettentően kívánja a szexet vele.

Az ötödik helyen a női mell köré csoportosuló fantáziálgatás áll. Ez a minden férfi számára kívánatos testrész különleges módon is bevonható a szexbe, nem csak úgy, hogy a férfi csókokkal borítja ezt az érzékeny zónát.

A nő érzékien hozzásimulhat úgy a párjához, hogy egész testét átmasszírozza feszes kebleivel, vagy ami ennél is jobban felforrósítja az erősebb nem képviselőit az az, ha elképzelik, hogy péniszükkel a nő mellei közé hatolnak, és egészen addig fokozzák az izgalmakat, amíg el nem érnek a csúcsra…

Forrás: https://napidoktor.hu/index


2 hozzászólás

  1. Ash

    Nos, nem tudom, milyen beteg fantáziájú hapsi írta ezt….
    Picit normálisabb extra fantáziájában nem igazán ezek szerepelnek ….
    Csak egy cáfolat : mondjuk, nyilvános helyen valódi szex….
    [ Tényleg ilyenné fajzottak manapság a magyar férfiak, hogy az orális szexben látjátok a gyönyört??? Tényleg….. ??????? ]

    Válasz
  2. Evelin

    Sajna sikerült a gyerek amit nem bánok hisz a fasz kellet csak XD hihi 11 éves vagyok imádom a my little ponyt haha haha haha xs
    nagy volt a kuki

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.