5 szexmítosz

Ha valamihez, hát a szexhez aztán számos tévhit tartozik. Összegyűjtöttük azt az ötöt, amiről ideje végre lerántani a leplet!

1. Ha szex után felpattanok, nem esem teherbe

Hamis!

Ha ez így lenne, teljesen fölöslegesek lennének a fogamzásgátló módszerek, és bizonyára a terhességmegszakítások száma is drasztikusan lecsökkenne. Aki alig várja, hogy meglátogassa a gólya, az ha teheti, maradjon vízszintes helyzetben az együttlétet követően – de aki még nem szeretne anyai örömök elé nézni, ne érje be a "felugrálós módszerrel"!

szex42 granatalma1
Szexre fel!   >>> Vágyfokozás   >>>

2. A férfiak 7 másodpercenként gondolnak a szexre

Hamis!

A valóságban 3 másodpercenként jut eszükbe a lepedőakrobatika – főleg akkor, ha sok csinos nő veszi körül őket. Ez nem azt jelenti, hogy percenként húszszor szexelnek gondolatban, sokkal inkább egy átlagos értéket mutat: ha megfelelő ingerek érik őket, akkor gyakran és hosszú ideig fantáziálgatnak, ezt pedig összevetve az "unalmas" percekkel, kijön a három másodperces átlag.

3. Orális szexszel nem terjednek a nemi betegségek

Hamis!

A legtöbb fertőzés testnedvekkel terjed, így nyállal, spermával, hüvelyváladékkal. Éppen ezért nagyon fontos, hogy ne csak a szerelmeskedéshez válogasd meg a partnereidet, hanem az egyéb testi örömökhöz is! Sőt, ez utóbbihoz talán még körültekintőbbnek kell lenned, mert az orális szexhez nem igazán passzol az óvszer használata.

szex42

4. Ha gondolatban nőkkel szexelek, leszbi vagyok

Hamis!

Semmi okod a kétségbeesésre, ha álmodban vagy erotikus fantáziálásod során egy másik lányt tettél boldoggá vagy épp ő kényeztetett Téged! Amíg a valóságban nem öltenek testet ezek az izgató gondolatok, addig fölösleges aggódnod. Sőt, igazából akkor sem kell bepánikolni, ha csókolóztál már lánnyal. Ha ez nem történik meg rendszeresen, biztos lehetsz benne, hogy "minden rendben veled".

5. Aki sokat maszturbál, annak károsodik a látása

Hamis!

Az önkielégítés és az orgazmus egyáltalán nem rontja a szem élességét… Maximum csak akkor, ha valaki a monitor előtt ülve csillapítja a vágyait! Persze, a "ludas" ebben az esetben sem a maszturbáció, hanem a számítógép képernyője.

vid4u.init(480,360,’Yxu0FQQ9yi’,null,3);

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.