Horváth Éva régóta tervezte a babát – végre beszélt a terhességéről!

Horváth Éva néhány napja tudatta a nagy világgal a hírt: végre édesanya lesz. A gyönyörű modell elárult: régóta tervezték már a babát párjával.

A boldog kismama egyelőre nem tudja, hogy kislányt vagy kisfiút várnak-e kedvesével, de neveken már sokat gondolkoztak. A Hot! Magazinnak azt is elárulta, az elején borzasztóan félt, nehogy valami baj legyen, de most már túl van a kritikus időszakon.

Régóta terveztük ezt a babát, így talán kicsit belefáradtam a végére a sok izgalomba, hogy sikerüljön végre a terhesség. A párommal együtt nagyon örültünk ennek az utolsó pozitív terhességi tesztnek, de bevallom, bennem akkora volt még a félsz a legelején, nehogy valami baj történjen, hogy csak nem olyan régen tudatosult bennem: nem kellene már annyit aggódni” – mesélte a magazinnak Horváth Éva.

A kismama azt gondolta, ő biztosan nem lesz agódós a baba miatt, de ez egyáltalán nem így lett.

“Érdekes változás, amin keresztül megyek. Azt gondoltam, hogy én nem leszek parázós kismama, de az lettem. Vajon ez már sosem múlik el? Remélem, hogy levtkőzöm. Mindenesetre az elején azért kérdeztem sokat az orvosomat, mert tartottam a vetéléstől, aztán mivel semmilyen terhességi tünetem nem volt, azért jártam gyakrabban ultrahangra, mert csak így tudtam megnyugodni, hogy jól van odabent” – tette hozzá Éva, aki elárulta: mindig lányos anyukának képzelte magát.

Forrás: https://napidoktor.hu/index