Hódítás felsőfokon

A férfiak érdeklődését nem keltik fel a ,,könnyű prédák”, egy kis taktika segítségével azonban könnyen a figyelem középpontjába kerülhetünk!

Valószínűleg mindannyian elég nagy lexikális tudással rendelkezünk ,,pasifogási praktikák” témakörében, és értetlenül állunk a kérdés előtt, hogy akkor mégis miért nincs egy tartós és harmonikus párkapcsolatunk. A divatmagazinok (amikre lelkesen előfizettünk, hogy segítségükkel magunkba szippanthassuk a túléléshez szükséges tudást) és a témával kapcsolatos weboldalak gyakran félrevezetők.

Nem kell mindent készpénznek venni, amit ott leírnak, hiszen ahányan vagyunk, annyiféle személyiséggel rendelkezünk! Nincs olyan séma, ami mindenkire ráhúzható, és amelynek segítségével egy varázsütésre megbabonázzuk a kiszemelt hímet. Ettől függetlenül van néhány apróság, ami mindenképpen a hasznunkra válhat, ha esetleg eddig nem vetettük volna be, vagy megfeledkeztünk volna róla.

Az igazán értékes férfiak, akikre a lelke mélyén minden nő vágyik, a természetes nőket kedvelik és részesítik előnyben. Fontos, hogy ha hódítani akarsz, légy csinos és nőies! Ez nem persze nem azt jelenti, hogy még a spinning órádra is tűsarkúban kell érkezned, sőt, egyébként sem feltétel a körömcipő.

Csak annak javasolt, aki kényelmesen érzi benne magát! Elég kiábrándító, ha csak botladozunk benne, mert nem tudjuk hordani. Viszont a stílusához és testalkatához képest mindenki megtalálja a csinos ruhát, amiben egyben jól is érzi magát, de vigyázzunk, mert könnyű túlzásba esni! Nem az a cél, hogy mindig úgy nézzünk ki, mintha épp egy puccos partiba tartanánk!

szex

Ha már konkrétan kiszúrtál magadnak valakit, adj neki jeleket, de csak óvatosan! A cél, hogy a végén úgy érezze, hogy ő választott ki téged. Néha pillants rá, de ne bámuld (akármennyire is tetszik, és nehéz róla levenni a tekinteted), hidd el, észre fogja venni!

Ha már felfigyelt rád, légy visszafogott, hogy igazi férfi módjára hódíthasson meg! Ha már szóba elegyedtetek, ne kezdj végeláthatatlan litániába magadról, hagyd, hogy érdeklődjön, tedd kíváncsivá rövid válaszokkal! Az sem árt, ha ezek egyben frappáns rövid válaszok is.

A férfiak köztudottan szeretik a sikerélményt. Nagyon jó pont, ha nevetsz a poénjain. Nem kell erőltetetten hahotáznod minden mondatán, csak érzékeltesd vele, hogy tetszik a humora. Ezenkívül – főként a kezdeti időszakban – fontosak a belső tulajdonságok, hogy bizonyos szinten hasonlítsatok egymásra, illetve hasonlóan vélekedjetek dolgokról.

Jól fog esni neki, hogy érdeklődsz az iránt, amiért lelkesedik. Persze ezt csak akkor tedd, ha ez a bizonyos dolog nem áll túl messze tőled, mert később kellemetlen lehet, ha kiderül, hogy neked konkrétan egyik fóbiád tárgya.

Ez csupán néhány egyszerű praktika, ami közel sem garancia arra, hogy holnap ,,véletlenül” rád talál a nagy Ő, abban viszont biztosan a segítségedre lesz, hogy könnyebben és magabiztosabban ismerkedj, hogy megtedd az első lépést a mesebeli lovag felé!

szex

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. rigerviktor

    szép jó napot szeretmék maguktól segit cséget kérni

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.