Gyorstüzelő szex

Sok férfi szenved az úgynevezett korai ejakulációtól, amely a legtöbb esetben nem testi elváltozás, hanem rossz mentális beidegződés miatt alakul ki.

Az önkielégítés már jó pár évtizede nem számít bűnnek, de ettől még nem minden esetben hasznos, a legtöbb férfi ugyanis nem szán rá elegendő időt, és egy célja van: minél hamarabb eljutni az orgazmusig. Ez által az rögzül, hogy minél előbb el kell jutni a csúcsra, kialakítva a korai ejakulációs problémát.

Egészen meglepő módon egy ősi távol-keleti módszer nyújt megoldást a dologra, a tantra szex. A leglényegesebb eleme ennek az együttlétnek az, hogy a felek néha megállnak, ezzel is tovább spanolva saját érzékeiket, és növelve az orgazmus intenzitását.

A korai ejakulációra a szexológusok szerint a legjobb megoldás a következő: a férfi hanyatt, a nő ráül, de ahelyett, hogy a csípőjét fel-le mozgatná, előre-hátra kezd élvezetet okozni. Mikor a férfi érzi, hogy már majdnem ,,elkészült”, akkor megáll a nő a mozgással, vár egy-két percet (eközben persze a nő izgatása lehetséges, sőt, ajánlott!), majd újra megindul.

A módszer elsőre is hatékony, de végleges megoldást csak hosszú távon várjunk tőle, mivel az agynak meg kell tanítani, hogy nem kell annyira elsietni az elélvezést. Ha pár hónap után sem javul a helyzet, akkor érdemes szexológushoz, illetve urológushoz fordulni.

Maszturbáció – 5 tény, amit eddig nem tudtál

Forrás: https://napidoktor.hu/index