Gyors és olcsó Valentin napi dekoráció otthonra

A vélemények megoszlanak a Valentin napról, de ha azok táborát erősítjük, akik szeretik megünnepelni, és romantikus hangulatban tölteni ezt a napot, varázsoljunk otthonunkba is kellően forró hangulatot.

Először is gondoskodnunk kell az egész lakásban a megfelelő hangulatvilágításról. Ezért felejtsük el a megszokott, jól bevált lámpákat, csak hangulatfényt árasztó izzókat használjunk, és dobjuk fel a lakást különböző gyertyákkal és mécsesekkel.

valentin nappali

A sejtelmes, derengő fény, igazán romantikus hangulatot teremt, ami minden helyiséget átváltoztat. Ha otthon töltjük a Valentin napot, akkor készítsük el partnerünknek a kedvenc ételét, melyet az alkalomhoz illő terítékkel tálaljunk. A megterített asztalt díszíthetjük rózsákkal, rózsaszirmokkal, szívekkel, és kedveskedhetünk kis saját készítésű kártyákra írt szerelmes idézetekkel is.

valentin napi hálószoba

A fürdőszobát is egyszerűen, ám kreatívan dekorálhatjuk. A hangulatvilágításon kívül használjunk illóolajokat, habfürdőt, készítsünk a kád mellé puha törülközőket, és szórjunk szét néhány rózsaszirmot. A rózsaszirmokat az egész lakásban használhatjuk mint dekorációs elem, hintsük szét az ünnepi asztalon, az ágyon, a fürdővízben, de alkalmazhatjuk ezeket egy eldugott ajándékhoz vezető „fonalként” is. Izgalmas és játékos felvezetése lehet a forró estének egy eldugott ajándék kipuhatolása, akár kendővel bekötött szemmel és szexi fehérneművel fűszerezve.

valentin fürdőszoba

A hálószobánkban a csábító hangulat eléréséhez fontos, hogy kiválasszuk a megfelelő ágyneműt, ami nem feltétlenül kell, hogy selyemből vagy szaténből készüljön, ám érdemes egy vadabb színt választani. Az ágy fölé akaszthatunk baldahin szerű áttetsző anyagot, ami még izgalmasabbá teheti az estét.

Összességében fontos, hogy otthonunk melegséget, puhaságot árasszon, amit a kellemes illatok, és a halk zene kombinációja még harmonikusabbá varázsol, így az este további kimenetele csak rajtunk múlik.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.