Gyógynövények a férfi erőért

Gyuri bácsi kiváló teakeveréket készített férfitársai számára. Olyan növényekből állította össze, amelyek a nemi működést szabályozó hormontermelést serkentik. Elsősorban megelőzésre, a férfiasság megőrzésére ajánljuk. 40 éves kortól minden héten egy csészével kell inni. Mivel egyre több káros anyag jut a szervezetünkbe, ami a nemzőképességet veszélyezteti, fontos, hogy minden fiatalember gondoljon a jövőre, a családalapításra.

A Kisvirágú füzike teakeverék, azaz a Férfiak teája összetétele: réti palástfű levél, kisvirágú füzike hajtás, pásztortáska hajtás, szurokfű hajtás.

füzike

A benne található növények egyike a szurokfű, mely a nemi hormonok termelését serkenti az agyban. A rómaiak és a görögök is szurokfű koszorút fontak a fiatal házasoknak, mely a szerelmet szimbolizálta.

Másik összetevője a kisvirágú füzike, mely a legtipikusabb férfi gyógynövény. Elsősorban prosztata problémák megelőzésére és gyógyítására ajánljuk. Kedves Férfi Olvasónk! Ha egészséges, hosszú nemi életet szeretne élni, ezt a növényt fogyassza már 35 éves kortól. Vannak gyógyszerek is ezekre a problémákra, de sokuknak nem kívánatos mellékhatásuk van. Nem így a füzikének, illetve a Férfiak Teájának, amelyet évekig lehet folyamatosan inni.

Ide kapcsolódó kedves történet: egyik népszerű tévécsatorna igen népszerű fiatal műsorvezetője szintén szorgos fogyasztója a teának. Azaz csak volt egészen addig, míg a párja, megunva a folytonos zaklatást, el nem dugta azt jó helyre…

pásztortáska

A teakeverékben pásztortáska is van – gyulladáscsökkentő és vizelethajtó hatása miatt. Továbbá van benne palástfű is, mely vízhajtó, izomerősítő és gyulladáscsökkentő.

Ha már vannak problémák, naponta kell fogyasztani a teát, mindig a délutáni órákban. Különösen ajánljuk Diabess-Györgyteát fogyasztó férfi cukorbetegeknek is ezt a keveréket.

Forrás: https://napidoktor.hu/


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.