Görög Zita őszintén beszélt intim titkáról

Görög Zita nyíltan felvállalta, hogy terhességei kapcsán szembesülnie kellett az inkontinenciával. A megelőzésre buzdítja nőtársait.

„Tüsszentés, csuklás, ugrálás, nevetés… Kinek ismerős? Így Titi születése után, nem a hasizmom, hanem a gátizmom helyreállítása volt a legfontosabb. Sőt, előtte is készültem. Intimtornáztam, kismamajógáztam. Lotti után is jelentkezett picit, tudtam, hajlamos vagyok rá, de akkor pár hét elteltével magától elmúlt. Csak a 2 szülés közt eltelt 10 év, én pedig a »jobb félni« típus vagyok. Így jól körbegugliztam a témát és mélyen hallgattam róla a környezetemben. Viszont iszonyú sok videó és tartalom van a neten, nem volt nehéz megoldást találni” – írta Zita közösségi oldalán.

gorog_zita_04

“A legjobb, hogy akár vezetés és főzés közben is elvégezhető néhány gyakorlat, a többire pedig időt és energiát szántam, mert nem akartam ezzel sokáig együtt élni. Ma szembejött egy cikk, amiben arról írtak, nem beszélünk erről (sem) eleget. 40 körüli szülés, sokadik szülés, menopauza után is kialakulhat stressz-inkontinencia. Ne a gyógyszer vagy műtét legyen az első vagy végső megoldás. Ne várjatok évekig. Kicsi torna és megoldódik” – tette hozzá a szépséges anyuka, arra biztatva a nőtársakat, hogy bátran vállalják fel a problémát.

A bejegyzést megtekintheted ITT!

Olvasd el ezt is!

Görög Zita három ukrán gyereket fogadott otthonába

Forrás: Napidoktor.hu