Nyári egészségtábor kicsiknek

A szünidő beköszöntével sok családban gondot okoz a gyerekek nyári elhelyezése. Fontos, hogy szakképzett pedagógusok felügyelete alatt tartalmasan, egészségesen, játszva és sportolva töltsék el a szünidőt.

A K&H Medicina Egészségpénztár megálmodta a K&H Medicina Egészségpénztár Napközis Egészségtáborát, ahol a gyerekek július 12-től 5 héten keresztül táborozhatnak napközben a Budapest környéki szép és egészséges erdőszéli környezetben, szakképzett felügyelet alatt. A szervezők jó levegőn, kellemes társaságban, a természetben szeretnék aktívabbá tenni a gyerekeket, akik sokkal kevesebbet mozognak manapság, mint a korábbi generációk.

?Nagy figyelmet fordítunk arra, hogy családunk legkisebb tagjai életkori sajátosságaiknak megfelelő kiscsoportos foglalkozásokon vegyenek részt. Mivel a tábor az egészséges életmód köré szerveződött, ezért a hagyományos kézműves foglalkozások és játékok mellett napközben sportprogramok is várják a kicsiket.9697Hogy a szülők életét még könnyebbé tegyük, az igények felmérését követően reggel az előre meghatározott találkozási pontokról busszal szállítjuk a gyerekeket a tábor helyszínére, délután pedig ugyanoda visszük őket vissza? ? mondja Prekker Ilona vezető pedagógus.

Tervezett programok:

– kézműves foglalkozások (sporteszközök készítése is),

– sportfoglalkozások (naponta kétszer, mikrocsoportokban),

kirándulások, természetbúvárkodás, játékos vetélkedők, hagyományos népi játékok.

Ajánlott korcsoport: 3-10 éves kor között. Helyszín: Pomáz, Ugrovica dűlő.

További információ: http://www.khmedicina.hu/tabor

Prekker Ilona Tel.: 06-30 848-4698, [email protected]

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.