6 tuti tipp, hogy ne maradj szingli 2017-ben!

A szerelem egyszerre repít a magasba és taszít a mélybe, s átélheted életed legintenzívebb érzéseit.

Ha a dolgok jól mennek, úgy érzed, szárnyalsz a boldogságtól, viszont ha rosszra fordulnak egyszerűen, felemészt az érzés? Íme néhány tipp, ami segít tiszta fejjel gondolkodni ezekben a nehéz helyzetekben!

1 tipp: Oszd be az idődet

A randevúk és a párkapcsolatok időt vesznek igénybe.  A lányok tisztában vannak ezzel, s csak jól átgondoltan kezdenek bele egy új kapcsolatba. Azonban a  kamaszférfiak hajlamosak elfelejteni, hogy több időt kell szánni a párunkra, ami miatt talán kevesebb idő juthat a haverokra. A legfontosabb, hogy a randevúk előtt tisztázzuk mit is várunk. Ha esetleg nem vagyunk készen egy kapcsolatra, inkább maradjunk szinglik, ahelyett, hogy megbántanánk valakit.

2. tipp: Kölcsönös vonzalom

A viszonzatlan érzések következményei, hogy saját magadban keresed a hibát, mely önbizalomhiányhoz, negatív önértékeléshez vezethet, mely nem csak a szerelmi életre, az élet más területeire is hatással van. Egy egészséges kapcsolatban az érzések kölcsönösek. Ne kezdj bele egy olyan viszonzatlan kapcsolatba, amely nem méltó hozzád! Mindenkinek meg van a párja a világban!

3. tipp: Tudj tovább lépni!

Ha egy kapcsolat már nem működik, akkor tovább kell lépni. Egyik fél számára sem megoldás, ha benn ragadnak egy olyan kapcsolatban, ami nem teszi őket boldoggá. Sokszor úgy érezzük, hogy annyira ragaszkodunk, hogy nem vagyunk képesek tovább lépni, ez azonban butaság! Kamaszkorban hajlamosak vagyunk azt hinni, minden szerelem életünk szerelme! Ha nem adják meg azt, amire vágysz, lépj tovább!

4. tipp: Beszélgess a Facebookról, NE a Facebookon

Manapság a közösségi oldalak adnak színteret az ismerkedésnek. Ez nem csupán személytelen, de nem tudhatjuk, ki ül a számítógép előtt, s egyáltalán az illető van e a képen. Igen gyakori, hogy a kapcsolatok fészbúkon kezdődnek, és mikor találkozásra kerül a sor az egyének nem felelnek meg az idealizált alaknak. Ha két pár kapcsolatban van, az csak rájuk tartozik, nem kell megosztani mindenkivel!

5. tipp: Védd magad!

A szerelemben mindenki egyenrangú. Ne hagyjuk, hogy elnyomjanak minket, vagy alárendeljük magunkat a kapcsolatnak

6. tipp: Hagyd kibontakozni

Néha az előre elképzelt szerelem jobb, mint mikor benne élsz. Hagyj időt, hogy kibontakozhasson a kapcsolat, és kölcsönösen megismerhessétek egymást. A szerelem idővel beérik, s elfogadjátok a másikat olyannak, amilyen. Az igaz szerelmet nem az első, de nem is a második próbálkozás alkalmával fogod megtalálni, de megéri!

Forrás: https://napidoktor.hu/index