Engedd, hogy a tavaszi energiák átjárják lelkedet

Kint még erőtlenül bontogatja szárnyait a tavasz. Még gyönge, de már erősödő napsugarak törnek át a felhők közül. Óvatosan előbújtak a hóvirágok, és néhány rügyecske meredezik az ágakon. Energetizálj!

Végy egy mély levegőt, és tárd ki az ablakod! Bár csípős még a levegő, azért nyomokban már érzed a tavasz-illatot. Napok óta azon gondolkodsz, hogy hogyan űzd ki a szürkeséged lakásodból, hogy vigyél színt a fakó szobákba. Imitt-amott karácsonyi díszeket találsz, na ekkor döntheted el igazán, hogy ideje véget vetni Tél tábornok uralmának.

tavaszi_nagytakaritas

Kotord elő a szekrény mélyéből a színes függönyöket, az üde párnahuzatokat. Ezeket alaposan mosd át. Amíg kitakarítasz, addig gondold át, hogy milyen kiegészítőkkel varázsolhatnál Tavasztündér módjára moha- és sarjadó fű illatot a lakásba. Illóolajokkal, zöldalma-illatú gyertyákkal hamisítatlan tavasz érzést csempészhetsz a lelkedbe.

tavaszi _öltöztesd_ a lakásodat

Ha végeztél a takarítással és a lomtalanítással, minden csillog, és napfényben fürdik a lakás, akkor végy egy hatalmas csokor tavaszi virágot a vázába. A lakás különböző pontjain is helyezz el virágokat, nincs is annál szebb, mint amikor a természetet ily módon engeded be otthonodba. A már száradó színes függönyöket aggasd fel, a párnahuzatokat is cseréld le. A tavaszi dekoráció tekintetében elég, ha új köntösbe bújtatod lakásod, és friss illatot varázsolsz- ez már önmagért fog beszélni.

tavaszi_ultetes2

Tedd ki az erkélyre a télen száműzött virágládáidat, a madáretetőben cseréld a vizet és a csemegét, hamarosan csodaszép énekkel hálálják meg ezt neked a feketerigók.

A feng shui térrendezés tudományát tanulmányozva is közelebb kerülhetsz a pozitív energiák erősítéséhez. A testi-lelki harmóniához köztudottan pozitív töltések és rendezett körülmények kellenek. Tárd ki szíved, és tisztulj meg a tavaszi böjt idején!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.