Csábítás – Ezek a legtutibb tippek

Tetszik egy fiú/férfi, de nem tudod, hogyan tudnád az ujjaid köré csavarni? Hogy jól sikerüljön a csábítás, most több tippet is olvashatsz, amik biztosan hasznodra fognak válni!

Keltsd fel a figyelmét!

Először próbálj szemkontaktust teremteni, ha felfigyelt rád, akkor jöhet egy szolidabb mosoly, ha sikerül egy hosszabb szemezés, akkor inthetsz is neki vagy kacsinthatsz. Ezek után már ő is tudni fogja, hogy egyértelműen bejön neked.

Segíts!

Egy kis tudatlanság. A pasik szeretik az okos nőket, de azt nem, ha többet tudunk náluk. Ez tökéletes lehetőség, hogy oda tudj menni hozzá. Kérdezz tőle valamit a szakmájában, vagy ami érdekel, és ő tud róla beszélni! Dagadni fog a büszkeségtől, és imponál majd neki, hogy érdekel téged, amit mond neked.

A hős

Minden nő a herceget várja, amióta a mesékben megláttuk őket, a férfiak pedig szeretnének a megmentőink lenni. Teremts egy olyan helyzetet, ahol segíthet rajtad! Egy kis színészkedés sosem árt! Megköszönheted neki a segítséget, és ez tökéletes alkalom első beszélgetéshez.

Bókok a pasiknak is

Ha már sikerül beszélgetésbe elegyedni, akkor kérdezgesd, szeretnek magukról beszélni, és ami még fontos bókolj neki! Igen, a férfiak is szeretik, ha növeljük az egojukat. Dicsérd meg a szemét, az ingét, bármit, amit tetszik rajta! Túlzásba sem kell esni, egy-két dolog bőven elég lesz!

Meglepetés

Rendezhetsz neki egy meglepi vakrandit is. Írj neki SMS-t (egy telefonszámról, amit nem ismer), a helyszínnel és az időponttal, hogy szeretnéd meghívni egy vakrandira! Meg fog lepődni és tetszeni fog neki, hogy titokzatos vagy.

A féltékenység ereje

Ha tudod, hogy te is tetszel neki, de nem lép, akkor tedd féltékennyé! Akkor fogja átértékelni, hogy nem szabadna veszni hagynia. Kérd meg egy fiú barátodat, hogy látványosan udvaroljon neked! Flörtölhettek is egy kicsit, tuti nem fogja kibírni, hogy ne menjen oda hozzád utána.

Táncold le a lábáról!

A tánc fejezi ki legjobban az érzelmeket. Nem kell profinak lenned, de ha ezt a praktikát veted be, nem árt egy kis ritmusérzék és csípőmozgás. Kérd meg, hogy kísérjen el egy táncórára, vagy akár ha bulizni mentek együtt, akkor is alkalmad nyílik megmutatni, milyen szexin és érzékien tudsz táncolni.

szerelem

Próbálj minél közelebb kerülni hozzá, de vigyázz, ha szórakozóhelyre mentek, akár kettesben, akár barátokkal, érdemes odafigyelni az alkoholfogyasztás mennyiségére, és lehetőleg olyan helyre menjetek, ahol a zene is alkalmas erre a praktikára!

Kezdd a hasánál!

Hívd meg egy romantikus vacsorára, és főzz neki valami finomat! A férfiak nagyon szeretik a hasukat és a jó ételeket.

Ez a pár praktika biztosan beválik, keresd meg a hozzád legjobban illőt, de lehetsz kreatív, továbbfejleszthetsz egy-egy ötletet saját elgondolásod szerint! Sok sikert!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.