COVID – Nincs vége: 4-5-6. oltásra is szükség lesz…

El kellene gondolkodni a negyedik oltás beadatásán azoknak, akik még nem estek át COVID fertőzésen – erről beszélt Rusvai Miklós az ATV híradójának.

Rusvai: 4-5-6. oltásra is szükség lehet bizonyos esetekben

A virológus szerint érdemes elgondolkodni a negyedik oltás beadatásán azoknak, akik még nem estek át a betegségen. Hozzátette, fontos lenne tudni, hogy a kórházban ápoltak és az elhunytak között milyen arányban vannak az oltottak.

Fotó: 123rf.com

A negyedik oltás akkor válik szükségessé, és persze az ötödik és a hatodik is, ha nem fertőződünk közben, ha már egyszer túléltük a fertőzést, onnantól kezdve legalábbis én úgy gondolom, hogy a szervezetünk bizonyított, és esetleg nem is lesz szükség további oltásokra. (…) Nagyon jó választ adna az, hogyha tudnánk, hogy a kórházban lévők, a lélegeztető gépen lévők, az elhunytak között mennyi és milyen típusú vakcinával oltottak voltak, ezt nagyon jó lenne tudni ahhoz, hogy az ön által feltett kérdésekre tudjuk a választ” – elmélkedett Rusvai Miklós.

COVID – Neked szükséged lesz a 4. oltásra?

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Egy válasz

  1. Simon+József

    2030-ik évben járunk, a negyvenharmadik variánsnál, a 132-ik oltásnál, az emberiség kipusztult, már csak én maradtam egyedül a földön az oltatlan, de már érzem én is hogy itt a VÉG!!!!!??????

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.