Borult időnk lesz egy érkező ciklon miatt

Délelőtt nyugaton is megvastagszik a felhőzet, így később már mindenütt erősen felhős vagy borult lesz az ég. Egyre nagyobb területen várható eső, záporeső, a kiadós mennyiségű csapadék délutántól valószínű.

Az északi, északkeleti szelet többfelé kísérik erős széllökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 11 és 17 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 18 és 24 fok között valószínű, de északkeleten ennél pár fokkal melegebb lehet.

Fronthatás nem terheli szervezetünket, azonban a borongós, csapadékos, szeles időben többeknél fáradékonyság, álmatlanság, fejfájás jelentkezhet.

Pollenjelentés
Az elkövetkező napokban a pázsitfűfélék és a csalánfélék pollenkoncentrációja várhatóan továbbra is az alacsony-közepes tartományban marad. Esetenként közepes koncentrációban lehet jelen az útifű virágpora is. A lórom, a libatopfélék, valamint a kevésbé jelentős allergének közül a hárs és a kenderfélék pollenkoncentrációja jellemzően alacsony marad. A kültéri allergén gombák spóraszáma többfelé elérheti a magas-nagyon magas szintet

Forrás: met.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.