Bombaforma percek alatt? Igen!

Formás popsira, lapos hasra, szexi combokra vágysz anélkül, hogy sanyargatnod kéne magad? Neked találták ki azt a forradalmian új japán technológiát, melynek segítségével kényelmesen, erőfeszítés nélkül ledolgozhatod a felesleges kilókat.

Sokunknak meggyűlt már a baja a kellemetlen zsírpárnákkal, az egyre szűkebbnek tűnő ruhákkal, vagy éppen a farmerból kilógó úszógumival. Ilyenkor az ember általában pánikba esik, szigorú diétára és kemény edzésekre kényszeríti magát, a várva várt eredmény valahogy mégis elmarad.

Többször hallottunk már jól hangzó szlogeneket, ám a forradalmian új japán technológiának köszönhetően a kívánt cél most valóban elérhető. Ennek oka, hogy más eljárásokkal szemben a NARL gép nem a zsírsejteket támadja meg, hanem olyan folyamatokat indít a szervezetben, amelyek a zsír égetését gyorsítják meg.

A kezelés neve a NorAdrenalin Release angol kifejezésből származik, melynek jelentése a Noradrenalin felszabadítás.

Ez a Noradrenalin hormon a felelős azért, hogy a szervezet le tudja bontani a zsírsejteket, és míg edzés közben nagyjából 30 perc intenzív mozgás után kezd el termelődni a hormon. A NARL technológiás fogyasztógéppel mindössze egy 10 perces kezelésre van szükség ugyanehhez a hatáshoz.

Kezelés közben a fogyni vágyó végig fekvő helyzetben maradhat: relaxálhat, olvashat, de akár aludhat is, hiszen az eljárás teljesen fájdalommentes, természetes és veszélytelen. A kezelést egy 20 perces edzés követ – itt sem kell azonban megerőltető gyakorlatokra gondolni, elég egy séta vagy egy kis szobabiciklizés, melynek során a felszabadult szabadzsírsavak azonnal elégnek. Egy tíz alkalmas kúra elég ahhoz, hogy egy konfekciómérettel kisebbre cseréljük a ruhatárunkat, megszabadulhatunk a zavaró zsírpárnáktól, a bosszantó feleslegtől, és nyugodt szívvel nézhetünk bele a tükörbe.

Ha nem szeretnéd sanyargatni magad, hanem hatékonyan és egyszerűen szabadulnál meg a plusz kilóktól, nem kell tovább keresned a tökéletes módszert: válaszd az új zsírbontó eljárást, és csökkentsd egy kúra alatt a ruhaméreted!

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.