Bevállalós meglepetések – Hol van a meztelenség helye?

Meztelen fotók, portfóliók, szobrok – a képes kegytárgyaknak nagyon örülhet a párunk, de vajon van-e nekik helyük az otthonunkban?

Melyik szerelmes pasi ne örülne egy, párjáról készült szexis fotónak, csinos keretbe foglalva? Ez a valóban nagyon személyes ajándéktárgy igazán ötletes, de azért mielőtt ilyesmit ajándékoznánk, gondoljuk jól végig, milyen hátrányokkal is járhat a meglepetés.

Meztelen valóság, családi mustrával

Egy szexis, ámde a lényeget takarva hagyó fotó igazán mutatós és kedves dísze lehet a párunk szobájának, otthonának ? nincs is ezzel semmi baj. Egyedi darab, amely mindig ránk emlékezteti a szerelmünket. De vajon egy díszes kerettel, amelyben fedetlen felsőtesttel, esetleg teljesen pucéran mosolygunk a kamerába?

Fotó: 123rf.com

Ha mérget vehetünk arra, hogy a kép olyan helyen fog állni, ahol a kedvesünkön kívül valóban senkinek sem kerülhet a szeme elé, megkockáztathatjuk a dolgot. Ám ha ebben nem lehetünk biztosak, nem árt körültekintőnek lenni. A váratlanul betoppanó anya, testvér vagy akár barátok előtt ugyanis akaratlanul roppant kényelmetlen helyzetbe kerülhetünk a szupernek hitt ajándék miatt. Főleg, ha abban a helyzetben vagyunk, hogy még sosem futottunk össze velük. Képzeljük el a majdani találkozót, amikor először ülünk le a kedves hozzátartozóival ? nem biztos, hogy így szerettünk volna ?bemutatkozni? 

Vannak párok, akiknek nem okoz problémát egy-egy, talán túlságosan is személyes tárgy közszemlére tétele – de talán ők vannak kevesebben. Azok, akik félmeztelen önmagukról készült portfólió darabjait is bátran a falra rögzítik, kusza összevisszaságban. A meztelenség vagy egy, igazából csak ránk tartozó pillanat megörökítése és a lakásban mutogatása azonban igencsak zavarba hozhatja a vendégeket, de persze társasága válogatja. Ha hozzánk hasonlóan gondolkodnak, akiket beengedünk otthonunkba, ők valószínűleg vagány dolognak fogják találni a szexis képeket.

Fotóink az interneten

Manapság akár minden percünkről képet, videót készíthetünk és továbbküldhetjük kedvesünknek, ismerőseinknek. A hihetetlen könnyű és gyors információáramoltatásban azonban néha nem árt elgondolkodnunk, jól tesszük-e, ha olyan képet is közszemlére teszünk, amely valójában csak ránk tartozna! Sokszor csak utólag jut eszünkbe, hogy talán nem kellett volna, amikor már megnyomtuk a küldés gombot.

Érdemes-e például telefonon, e-mailben olyan fotót küldeni, amelyből baj lehet, ha véletlenül más kezébe kerül, mint akinek címeztük? De elég a kínos helyzethez az is, ha pár nap múlva összeveszünk az illetővel, megromlik a viszonyunk vele, kiderül, hogy cseppet sem olyan megbízható, mint amilyennek hittük.8563A ma oly divatos és maximálisan kihasznált közösségi portálok is veszélyforrást jelentenek. Sokan nem gondolnak bele, hogy nemcsak családi- és bulikban készült képeikhez, de az esetleg felrakott szexis, akár félmeztelen fotóikhoz bárki hozzáférhet, és az csak a kisebbik baj, ha ismerőseink élcelődnek aztán rajtuk a hátunk mögött. A fotókkal vissza is lehet élni, és az efféle felvételeket meggondolatlanul felpakoló hölgyek és urak bizony könnyen válhatnak csalók áldozataivá, akik kétes hirdetésekhez használhatják fel képeiket.

Arról nem is beszélve, hogy aki munkahelyre jelentkezik, annak tisztában kell vele lennie: a munkaadók utána fognak nézni a közösségi oldalakon, kivel is van dolguk. Különösen, ha egy felelősségteljes, komoly munkakörről van szó. Amennyiben lenge öltözetű képeket és vad bulikat találnak a jelölt adatlapján, nem sokat fognak gondolkodni azon, hogy megfelel-e vagy sem az adott munkakörre ? egyszerűen kihúzzák.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.