Barátja elárulta, hogy van Somló Tamás

Egy ország aggódik a zenész-legenda, Somló Tamás állapota miatt, akiről az utóbbi időben szomorú híreket hallani. Barátja, Kóbor János beszélt a betegségéről.

Somló Tamás betegségéről 2012-ben mesélt először, ám akkor sem derült ki, mi a baja a legendás zenésznek, csupán később árulta el, hogy teljesen felgyógyult, jól van, már gyógyszereket sem szed.

Néhány héttel ezelőtt azonban újabb szomorú hírek érkeztek a zenészről, aki kórházba került, emellett pedig borzalmasan lefogyott, koncertjeit is lemondta. A családja a nap 24 órájában mellette van, ápolja, és bízik a mihamarabbi felgyógyulásában.

Tomi nincs a legjobb passzban, de magánügynek tekinti a dolgot, ezért azt kéri, ne zavarják. Épp fellépni indultunk, amikor hallottuk, hogy ismét kórházban van. Hullámzó az egészségügyi állapota, de biztosak vagyunk abban, hogy ki fog belőle lábalni, és egészen biztos vagyok abban, hogy jó kezekben van. Remélhetőleg nyáron már újra együtt leszünk” – mondta Kóbor János, Somló Tamás barátja és zenésztársa.

Forrás: FEM3


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.