Árpa Attila vallomása: Nem készülök szexre az első randin

Első randevúiról vallott a VIASAT3-on Árpa Attila. A színész-producer a Stíluspárbaj Lakatos Márkkal című műsor vendégeként alaposan megcáfolta a róla kialakult nőcsábász képet.

Negyven éves korom felett megnyugodtam. Persze volt olyan időszak, amikor sokat randiztam és ki is használtam, hogy tetszeni akartak nekem a nők. Ez azonban már régen volt” – tette hozzá gyorsan.

A színész, aki a Lakatos Márk műsorában szereplő hölgyek szettjét pontozta, nagy meglepetésre azt is elárulta: általában abból indul ki, hogy nem történik semmi komoly az első randin, ezért a hétköznapi viseletet részesíti előnyben. Ha a partnere túl kihívó öltözékben jelenik meg, azzal biztosan nem szerez nála jó pontokat.

És hogy mi számára az ideális helyszín az első találkozáshoz?

„Lehet akár egy kávézó napközben, vagy este egy színház, esetleg egy séta a Gellérthegyen. Próbáltam mindig a nőkhöz szabni, hogy mi az, ami nekik is tetszene – tette hozzá Árpa.

Árpa Attila csak egyike azoknak a hírességeknek, akik a stylist megújult stílustanácsadó műsorában segítenek a szereplőknek, hogy a legjobb formájukat hozzák. Lakatos Márk mellett a hazai divatszakma legjobbjai, valamint népszerű hírességek: többek között Linczényi Márk, a Hungary’s Got Talent volt zsűritagja, Papp Szabi, a Supernem zenekar énekese és Papp Gergő riporter is divattippekkel látja el a versenyzőket.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.