Alvásnap Magyarországon

Magyarország második alkalommal csatlakozik a World Sleep Day ? Alvás Világnapja nemzetközi eseményeihez.

Március 19-én az egész világon kormányzatok, egészségügyi intézmények, civil szervezetek, orvosok és gyógyítók, a nyomtatott és az elektronikus sajtó munkatársai hívják fel a figyelmet a pihentető alvás fontosságára.

A megfelelő alvás krónikus, hosszan tartó hiánya számos betegség oka és következménye, közvetlen kapcsolatban van a mindennapi munkavégzéssel, és meghatározza az emberek életminőségét és az életkor hosszát.

Az alvással kapcsolatos gondok az emberek 45 % -ának a tevékenységét befolyásolja negatívan az élete során valamilyen mértékben, azért is kér kiemelt figyelmet a témára a World Association of Sleep Medicine.5290A témához kapcsolódó, a legújabb hazai alvásállapot felmérés eredményeit, és a hazai alvásgyógyítás módszereit ismertető sajtótájékoztatóra 2010. március 19-én, pénteken de. 10 órakor,a budapesti Symbol "alvás termében" ( III. Bécs út 56.) kerül sor.

A sajtótájékoztató előadói a téma elismert orvosai, gyógyítói, valamint a korszerű alvás szakemberei, a hazai alváskultúra kiemelkedő képviselői.

Regisztráció: [email protected]

t.: 06/1/ 786-30 45

World Sleep Day, Hungary

Alvásdiagnosztikai és Terápiás Központ, BOK

Forrás: