A számítógépünk márkájától függ, mennyire vagyunk szexuálisan nyitottak a neten

Kimutatták: az Mac felhasználók 83%-a teszi közzé kapcsolati státuszát a közösségi média felületein és nyíltabban kezdeményez az interneten.

Valentin-nap alkalmával a Kaspersky Lab összegezte a szerelmi és szexuális viselkedés megnyilvánulásait a közösségi média felületeken és más online felületeken. Kiderült, hogy azok a felhasználók, akik többnyire Mac számítógépet használnak, azok aktívabb társas életet élnek a szexualitás és párkapcsolat terén az online világban.

A legutóbbi felmérés szerint a Mac számítógépek tulajdonosai vitathatatlanul vezetői a különböző digitális eszközök és platformok használatának, ha csábításról van szó: 14%-uk elismerte, hogy ismerkedésre is használja a közösségi oldalakat, míg 11%-uk kifejezetten társkereső oldalakat használ a szexuális partnerek kereséséhez.

Ez az arány kétszer annyi, mint az összes átlag válaszadó (8% és 5%-kal).

A Mac-et használók nagyobb valószínűséggel közlik a szexuális irányultságukat (70% és 44%) a közösségi oldalakon, valamint kapcsolati státuszukat (83% és 63%).

internet

Felhasználóik nem csak szexuális aktivitásban, de párkapcsolati tevékenységben is aktívabbnak bizonyulnak az interneten: nagyobb valószínűséggel beszélnek párkapcsolati tevékenységeikről, ezzel szemben az átlag felhasználók mindössze 16%-a számol be nyilvánosan a partneréről és a közös programokról.

Hogyan befolyásolják a szociális hálózatok azok személyes életét, akiknek már van partnere? A válaszadók közel fele (46%) a kapcsolat javulásáról számolt be. Ebből a szempontból is boldogabbnak tűnnek a Mac-esek – köztük ez az arány eléri a 68%-ot. Ez lehet annak a ténynek is köszönhető, hogy a Mac felhasználók szívesebben kommunikálnak a partnereikkel a világhálón keresztül: 45%-uk kommunikál a közösségi média felületein a szeretteikkel, míg az összes többi felhasználó csupán 36%-a használja az online oldalakat kommunikációra.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.