A Sárkánykalandok folytatódnak

Egy réges-régi tölgyfa szekrény titkos ajtaján át különös vendégek érkeztek a bükfürdői Danubius szállodába: egy csapat sárkánygyerek. Megjelenésüket számtalan rejtély kísérte, miközben a mesés Rejtekfölde lakói közül egyre többen bukkantak fel a mi világunkban. A bükfürdői sárkánykalandok folytatódnak, méghozzá Balatonfüreden!

A Sárkánykalandok, „A könyv, ami a valóságban folytatódik”, egy fordulatos mese, mely kisiskolások és mesét kedvelő felnőttek számára egyaránt élvezetes olvasmány! A kalandos történet párhuzamos világok eseményeit köti össze: az egyik egy mesevilág, a másik egy mozgalmas családi szálloda, a két világot pedig egy rejtélyes szállodai szoba köti össze.  A titkos szobát benne a két világ közt átjárást biztosító tölgyfa szekrénnyel persze hamar felfedezik a szálloda legkisebb lakói és barátságot kötnek a felnőttek számára láthatatlan, mulatságos szereplőkkel.

Mindent a gyerekekért

Nemcsak a gyerekbarát szállodák ihlették meg az írót, hanem a történet is a szállodákat: a Danubius Bubbles Club életre keltette a történet elemeit, így a könyv valóban a valóságban folytatódik! A büki, hévízi Aqua és balatonfüredi Marina és Annabella szállodákban a kis vendégek felfedezhetik a történet szereplőit és helyszíneit. Minden gyerek megtalálhatja a neki való sárkány barátot és program típust, csak követni kell a buborékokat… ahol buborék van, ott sárkány is van!

A Danubius gyerekbarát szállodákban a gyerekek kiemelt  figyelmet élveznek, a színes programválasztékból szemezve dönthetnek saját szórakozásukról. Szakképzett animátorok, izgalmas játékokkal felszerelt játszótér és játszószoba várja a kicsiket és nagyobbakat.

  • A gyermek büfé roskadozik a kicsik kedvenc fogásaitól. Az all inclusive kínálatból a tipikus nyári vízparti ételek, mint a lángos, a főtt kukorica és a sült hekk sem maradnak ki.
  • A gyerekkedvezmény akár a 100%-ot is elérheti. A szállodák tematikus programcsomagokat is kínálnak.
  • A legkisebbekkel is érdemes útra kelni, hiszen a babás nyaraláshoz szükséges felszerelések, napfénytől védett babamedence, játszószoba áll a rendelkezésükre.
  • A profi animátoroknak köszönhetően a szülők akár az egész napot pihenéssel tölthetik, míg gyerekeik tréfás versenyeken, kincsvadászaton, szárazon és vizen megrendezett gyerek olimpián, fantáziadús kreatív játékokon vesznek részt.

A sárkányok Füreden is felbukkantak

A Sárkánykalandok I. – bükfürdői kalamajka sikere után nem volt kétséges, hogy lesz folytatás. A történet megálmodójának fantáziája ismét szárnyra kapott, Balatonfüredre röppent és a Magyar Tenger partjára teleportálta a mesehősöket.

A kétezer szeplős ikrek unokatestvérükkel, Fintorkával, ezen a nyáron a Balatonnál nyaralnak. Még élénken élnek bennük a tavalyi élmények, amikor igazi sárkányokkal keveredtek csodálatos kalandokba. Vajon azóta sikerült újdonsült barátaiknak kiűzni világukból a Fagyurakat? Túl tudtak járni Mordbezár, a gonosz ármánykobold eszén, és visszatérhet a derű a meselények lakta Rejtekföldére?

A Sárkánykalandok második kötetében találkozhatunk Rejtekfölde meglepő és mókás teremtményeivel, végigkísérhetjük a tettre kész csapat fordulatos kalandjait, és talán fény derül a két világ közös titkára is. Felhőhegyi Balázs vidám és fordulatos meséjét ezúttal is Németh Gyula csodaszép illusztrációi keltik életre. A Sárkánykalandok II. Balatonfüred lovagjai kapható a Danubius szállodákban, a Pagony könyvesboltokban és a www.jateknet.hu –n.

Forrás: https://napidoktor.hu/index