A káprázatos búzafű!

Fáradtsággal, betegséggel, allergiával küzdesz? Íme egy csodaszer, amely nem csak hogy erőt ad, felfrissít és általában véve javítja az egészségi állapotodat, de még finom is! Ha eddig még nem hallottál a búzafű rendkívüli erejéről, itt az ideje megismerkedned vele!

Csökkentsd a civilizációs ártalmakat!

Manapság, már napi szinten kell testedet megvédeni a különböző környezeti ártalmak ellen. A szmog, a stressz, a káros sugárzás, hosszú távon mind-mind egészségkárosító hatásúak. A tudósok nap mint nap kiderítik valamely kemikáliáról, hogy veszélyes rákkeltő anyag, miközben a levegő belélegezhetetlen, a víz túl savas és szennyezett az iváshoz, az ipari szennyezettség, a kipufogógáz és a mérgező vegyszerek, folyamatosan hozzájárulnak.

Úgy tűnik, amíg nem tapasztalunk meg egy nagyobb mérvű, környezetvédelmi alapú technológiai forradalmat, a szennyezés és a vele járó egészségügyi kockázatok megmaradnak. Szerencsére, létezik módja a ,,városi ártalmak” elleni harcnak. A búzafű a szervezet tisztítójaként, gyógyítójaként és védőjeként is használható. Rengeteg aktív és élő összetevőt tartalmaz, ezért érdemes minden nap szervezetedbe juttatnod, akár tabletta formájában is.

Az, hogy mennyire vagy ellenálló a betegségekkel szemben, vagy hogy allergiás vagy-e bizonyos dolgokra, főleg az immunrendszered erősségén múlik. A búzafű, talán a létező leghatásosabb és legbiztonságosabb természetes gyógyszer. Nem azért, mert elpusztítja a baktériumokat, vírusokat vagy a rosszindulatú sejteket, mint a hagyományos gyógyszerek, hanem azért, mert a test egészét képes megerősíteni az immunrendszer támogatásával.

A legjobb hatást persze akkor érheted el, ha frissen juttatod a búzafű értékes elemeit a szervezetedbe! Ehhez használhatsz friss búzafüvet és egy elektromos prést, így a mindennapokban sem okoz ez a rituálé különösebb gondot. Minden reggel fáradtan ébredsz? Nem elég egy éjszakai pihenés a feltöltődésre?

Levert vagy, és nincs igazán kedved semmihez? Ha mindez ismerősen hangzik, akkor szinte biztos lehetsz benne, hogy tested nem bővelkedik energiában. És mi adja az energiát? A táplálékból nyert vitaminok, ásványi anyagok és egyéb esszenciális enzimek, valamint aminosavak.

búzafű

A búzafű kétféleképpen tudja helyreállítani az energia- és életerőszintünket. Elsőként, a táplálkozási hiányosságokat pótolja, másodszor pedig eltávolítja a fölösleges anyagokat, amelyek eltömítik a sejtjeinket, a vérünket, a szöveteket meg a szerveket. Ha a reggelt búzafűlével vagy belőle főzött teával indítod, biztosan jobb közérzettel, és vidámabban telik majd a nap. Tulajdonképpen mindegy, milyen formában juttatjuk szervezetünkbe ezt a csodás növényt, a várt hatás biztosan nem marad el!

8 érv, amiért érdemes megtapasztalnod a búzafű kivételes hatását!

1. Intenzíven méregtelenít, ezáltal remek kiegészítője a tisztító, és salaktalanító kúráknak.

2. Növeli az erőnlétet!

3. Ellenállóbbá tesz a betegségek ellen!

4. Regenerálja a sejteket, és véd a káros sejtelfajulás ellen, így kiválóan alkalmazható krónikus vagy daganatos betegségek esetén is.

5. Serkenti a vérképzést, a benne lévő klorofill pedig segít a vérszegénységben szenvedőknek.

6. Javítja a szövetek oxigénellátását!

7. Tele van vitaminnal, ásványi anyagokkal és enzimekkel! Több kálciumot tartalmaz, mint a tej, ötször több magnéziumot, mint a banán, és ötször több C vitamint, mint a citrusfélék.

8. Sejtregeneráló hatása révén, lassítja az öregedési folyamatokat!

Forrás:


Egy válasz