7 szexi étel tipp – ami a szex felpörgetésében is segít!

Íme az igazi libidófokozók!

Kedvünk lenne kettesben falatozni? Jó volna, ha ezekből az élelmiszerekből egyéb tekintetben is profitálnánk? Íme a 7 legjobb étel, amely a szex felpörgetéséhez is hozzájárul!

Ha szívesen vennénk egy kis segítséget az esti szeretkezéshez, fogyasszunk bátran az alábbi, remek ételek közül! Nemcsak ízletesek, de afrodiziákumként is beválnak.

Lássuk a „legszexibb” ételeket, amelyek megédesíthetik a kettesben töltött estét!

1.Szezámmag: talán meglepő, ám jelentős szexuális erőt rejtenek a szezámmagok. S ami még jobb, férfiakra és nőkre egyaránt hatnak. A szex előtt ezért nem árt eszegetni belőlük! Készítsünk saját falatokat szezámmal megszórva, vagy szerezzünk be szezámos csipegetnivalót!

A szezámmag elősegíti az ösztrogéntermelést, profitál belőle szervezetünk az antioxidáns és a vér lipidjei szempontjából, ami különösen fontos a menopauza utáni állapotban levő nők számára. A szezámmagban levő cink ezen kívül jó hatást gyakorol a tesztoszteronszintre és a spermiumtermelődésre, vagyis nagyon is érdemes szex előtt fogyasztani.

2. Osztriga: akár szexuális segédeszköznek is nevezhető ez az étel, melyet jó okkal alkalmaznak az emberek évszázadok óta. Az osztriga cinktartalma a legmagasabb, s ez azt jelenti, hogy „újratölti” a férfit, ha cinket veszít az ejakuláció során. Ezenkívül a nyers osztrigában található dopamin állítólag növeli a tesztoszteront és a libidót a férfiak számára. Mi több, természetes gyógymódnak számít a hüvelyszárazság ellen.

3. Kakaó: egy kis csokoládé gyakran az édes szeretkezés előfutára, melyben azonban valódi kémiai anyagok játszanak szerepet. A csokoládé fenil-etil-amint tartalmaz, olyan anyagot, amely szerelem-szerű érzéseket okoz. Az étcsokoládé és metil-xantinjai pedig a libidóra vannak igen jó hatással. Az étcsoki antioxidánsokban is gazdag, melyek szükség esetén elősegítik a vér áramlását a test alsó részében.

4. Vad lazac: az ételek közül minden Omega-3 zsírsavtartalmú hal, így a vadon élő lazac is sokat segít az idegrendszer működésében, azaz fokozni fogja az örömérzetet – vagyis az orgazmust.

5. Bor: nem kérdés, hogy a bor csökkenti a gátlásokat, javítva annak esélyét, hogy akár idegenekkel is képesek legyünk szexuális kapcsolatot teremteni. A vörösborban található rezveratrol elősegíti az erek tágulását, mely növeli a véráramlást a nemi szervek tájékán. A több vér nagyobb vitalitást eredményez, s segít megelőzni a vérrög-képződést – ezzel persze azt is gátolja, hogy véletlenül stroke-ot kapjunk.

6. Görögdinnye: az ételek sorában a dinnye kiváló választás – jobb, mint egy vizespólós verseny szex előtt! Felpörgeti a nemi vágyat, mivel fitotápanyagai fokozzák a libidót. Kutatások kimutatták, hogy a likopén, a citrullin és a béta-karotin ellazítja és megnyitja az ereket.

7. Mandula: a mandula tökéletes a szexualitás serkentésére. Előnye a cink- és Omega-3 zsírsavakból származik, valamint a szelénből, amely elősegíti a nők termékenységét, de a herék és az ondóhólyag egészségét is a fiúknál.

 

Forrás: https://napidoktor.hu/index.php


Egy válasz

  1. Jáger László

    Sajnálom
    Nem élek vele,mert nincs rá szükségem….Habár próbálja ki mindenki,mert nem ártalmas,de nem biztos,hogy használ is!!
    barátilag
    J.L.

    Válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.