6 jel, hogy túlságosan belezúgtál a pasidba

Ahhoz, hogy tisztábban lássuk saját szerepünket egy párkapcsolatban, érdemes végignéznünk, hogyan viselkedünk mi, és ezzel szemben mit tesz a férfi! Érdekes dolgok derülhetnek ki!

Van olyan, hogy az embernek rövid időn belül az az érzése támad: többet érez a párja iránt, mint a kedvese őiránta. Nos, ez nem a legkellemesebb szituáció. Rossz dolog sokkal szerelmesebbnek lenni, mint a másik, és nem érezni olyan mértékű viszonzást, amire vágyunk.

Derítsük ki, mi a helyzet a mi kapcsolatunkban! Ha a párunk nem is túl kommunikatív, testbeszéde és gesztusai árulkodóak. Íme 6 jele annak, hogy mi magunk jobban szeretjük Őt, mint ahogy ő minket!

1. Több törődésre vágyunk

Már az is sokatmondó, ha a pasi gyorsabban véget akar vetni egy ölelésnek. A nő több szeretetre, törődésre vágyik, ez azt jelenti, hogy érzelmei erősebbek, a férfi azonban előbb hajlamos kibontakozni egy ölelésből, és a meghitt esti beszélgetésnek is előbb véget vet.

Fotó: 123rf.com

2. Csupán néhány barátjával találkoztunk

Amennyiben a párunk szívesen lóg a mi barátainkkal, de tartja a távolságot saját barátai és a kedvese között, az sokszor árulkodó. Azok a pasik, akik valóban sok időt szeretnek a barátnőjükkel tölteni, a legkülönfélébb eseményekre is meghívják.

Általában azt szeretnék, ha közeli barátaik is megismernék közelebbről a hölgyet. Ha egymás után szervezi a ,,kanbulikat”, illetve az olyan eseményeket, ahová a kedvesét nem viszi magával, az nem egy biztos lábakon álló kapcsolat jele.

3. A tervezgetés ránk marad

Még egy baráti meghívást se fogadunk el anélkül, hogy azt ne beszélnénk meg a kedvesünkkel? Ebben az esetben igazán szerelmesek vagyunk, sokat jelent a másik véleménye és hozzáállása. Ám ha ezt a párunk részéről nem tapasztaljuk – ő sorban szervezi a saját programjait a mi megkérdezésünk nélkül -, az sajnos kemény figyelmeztető jel, hogy neki kevésbé számít, mit érzünk.

4. A szülei mit sem tudnak rólunk

Egyike a legfájdalmasabb felismeréseknek, amikor a szerelmes fél számára a végre elérkezett közös vacsorán kiderül: a kedves szülei semmit sem tudtak eddig rólunk. A szakemberek szerint ez a felületes érzések jele. Esélyes, hogy sértőnek találjuk a párunk hozzáállását, s valóban itt az ideje egy elbeszélgetésnek arról, hogy milyen fázisban is tart ez a kapcsolat.

Fotó: 123rf.com

Számunkra természetes, hogy hosszú távú terveink vannak a párunkkal, ám részéről a rendkívül bosszantó ,,talán” a válasz mindenre. Ez nyilvánvaló jele annak, hogy ő nem ott tart, ahol mi: a ,,talán” válasz a férfiak egy olyan titkos fegyvere, amellyel valójában azt jelzi, hogy még nem kész az elköteleződésre.5. Az a sok-sok ,,talán”

6. Mi akkor is írunk, ha nincs különösebb oka, de Ő bezzeg..!

Látunk valami érdekeset az utcán, történik valami apróság, vagy csak eszünkbe jut pár kedves kis sor, s a szerelmes fél gyakran fogja azonnal a telefonját, és pötyög egy sms-t a kedvesének. Ám ha a reakció semmitmondó, a válasz olyan ,,hagyj már békén”- típusú, nagy rá az esély, hogy a párunk bizony nem gondol annyit ránk, és talán még bosszantják is a kedvességnek szánt üzenetek.

Nem csak a szerelemi bánat árthat a szívnek

Forrás: https://napidoktor.hu/index