5 tipp a randikész lakásért!

A lakásod lehet a legnagyobb ellenséged, ha az új lovag az első látogatást teszi az otthonodba! Mi az, amire mindenképpen figyelni kell?

Úgy érzed, épp itt az ideje, hogy a randizás során egy komolyabb szintre lépve, már lakásodba invitáld az új hódolót? Gondold át még egyszer ezt a döntést, és vess egy újabb pillantást a randi leendő színhelyére! Ami neked természetes, így egyszerűen elsiklasz felette, attól a kedves könnyen menekülőre foghatja a dolgot! Belevetve magunkat a lakás bugyraiba, megtudhatod, mik a legnagyobb bakik, amit egy randin elkövethetsz, ha beinvitálod a partnert!

Tiszta otthon, rendes lány

Nem nehéz kitalálni, hogy a legnagyobb baklövést a mocskos otthonnal lehet elkövetni. A srácok futva menekülnek a koszos kégliből. Csak egy hely van, ahol nem árt, ha mocskos vagy, de addig nem biztos, hogy eljutsz, ha az ágy alatt gyűlik a porcica, a mosatlan már napok óta a mosogatóban hever, és a tűzhelyről már hónapok óta nem vakartad le az odaszáradt lepedéket.

A fürdőszoba szintén veszélyes terep. Ez talán még kényesebb, hiszen a saját higiéniádról árulkodik. Fontos, hogy mennyire tartod tisztán az a helyet, ahol magadat is ápolttá szoktad varázsolni. Emellett eleve elvárt minden férfi részéről, hogy a lányok lakása illatozzon. Persze a tisztaságtól, és nem a mesterséges illatfelhőktől.

Kerüljük a túlzásokat!

A hangulatvilágítás remek ötlet, ha a kivitelezést sem túlozzuk el! A gyertyákkal teledobált nappali épp annyira kelt furcsa látványt, mintha félhomályban, szinte csak a bútorok körvonalát lehetne kivenni. Állítsunk a sarokba egy állólámpát, aminek a fénye nem közvetlenül ránk irányul. Ha nagyobb szobáról van szó, nem árt a lakás egy ellentétes pontján még egy izzót beizzítani. A cél tehát az, hogy találjuk meg a kényes egyensúlyt, és ne legyen se túl sötét, se túl világos.

A jó ízlés fél siker!

A kellemes hangulatot az ízlésesen berendezett otthon azonnal megteremti, egyben sokkal többet árul el rólad, mint amennyit gondolnál. Mindez természetesen soha nem fog érvényesülni, ha az első pontnak nem teszünk eleget, tehát haladjunk sorba!
Ha már csillog a lakás a tisztaságtól, nézzünk körül, és ha szükséges dobjuk fel néhány aprósággal! A falakat díszítő képek és tértágító tükrök kreatív keretben, mindig sokat segítenek, akárcsak 1-2 díszpárna a díványon. Ugyancsak emeli a lakás összképet a bútor stílusához és a dekorációkhoz illő szőnyeg, illetve függöny.

Zsúfolt terek, kusza személyiség

A zsúfoltság és a túlzások az otthonodban árulkodó jelei a fejedben tomboló kavalkádnak. Ha a mennyezet az egyetlen hely, ahol a falat is lehet látni, az nem sok jót jelent. Rendezd a gondolataidat és azzal együtt a lakásodat is, ha azt szeretnéd, hogy másnak is jusson hely az életedbe!

A családi fészek

Nem a legkényelmesebb helyzet, ha a szüleid házában, a gyerekkori szobádban fogadod a hódolód, főként, ha már nem a tini éveidet taposod. Mégis, ha ebbe a helyzetbe kerülsz, azért néhány ügyes húzással javíthatsz a helyzeten. A plüssállatok 2/3-át a falon hagyott, megsárgult poszterekkel együtt el kell tüntetned! Igyekezz kialakítani a látszatot, hogy a körülmények ellenére már független, felnőtt nő vagy. A komikus szituáció még az előnyödre is válhat, hiszen a nosztalgia hangulata, és a halk sutyorgás a fiatalság kedves pillanatait csalja elő.

Forrás: Tóth Eszter - napidoktor.hu