4 egyszerű tipp a felkar- és hátzsír leküzdéséhez! – 3 hét alatt! Videóval

Valljuk be, a hónaljnál kezdődő, petyhüdten lógó és a háton felhalmozódó zsír nem válik a javunkra – sőt, jelentősen rontja a testképünket.

Hogyan szabaduljunk meg a problémától 3 hét alatt? Hatékony gyakorlatokkal a felkar és a hát erősítése:

Számos nő küzd az alakját rontó, felkaron és háton felhalmozódó és zsír ellen – ezt a két kellemetlen dolgot kitartó diétával sem igazán lehet legyőzni, ráadásul a melltartó viselését is kényelmetlenné teszi. A legbiztosabb és leghatékonyabb módszer a csúnya zsírfelhalmozódás eltüntetésére 4 egyszerű, rövid és gyors mozdulatsor.

Otthon könnyedén el lehet végezni őket, csupán be kell szereznünk hozzá tornagyakorlatokat segítő gumiszalagot vagy kézi súlyzókat.

Ha minden nap megcsináljuk ezeket, 3 hét alatt megszabadulhatunk a kellemetlen zsírtól. Hihetetlen, ám valós és elérhető cél. Lássuk, melyek a hatékony módszerek!

1.Mindkét kart emeljük a vállak magasságáig, lefelé fordított tenyerekkel. Tegyünk olyan mozdulatot, mintha úsznánk, majd hajtsuk be a karokat a könyöknél, hogy 90 fokos szöget zárjunk be, mielőtt leengedjük őket. Minden egyes mozdulatot tartsunk ki, mintha az úszás alapmozdulatát „kikockáznánk”. Ismételjük meg 10-szer, három alkalommal.

2.Fogjunk meg mindkét kezünkkel egy gumi szalagot, nyújtsuk ki egyenesen a karjainkat, majd húzzuk szét a szalagot s ezzel együtt karunkat emeljük oldalra a váll magasságáig. Tartsuk ki a feszes mozdulatot és ismételjük 6-szor, 3 alkalommal.

3.Tartsuk előre karjainkat, hajlítsuk be a könyököket. Kezdjük el oldalra húzogatni mindkét karunkat, mintha egy kondigépen ülnénk és súlyokat tolnánk ki mindkét irányba, széles mozdulatokkal. Csináljunk a mozdulatból háromszor 10-et.

felkar- és hátzsír erosités

4.Fogjuk meg ismét a gumiszalagot, emeljük mindkét karunkkal a magasba, fejünk fölé, majd engedjük le a karokat lassan, a comb magasságáig. Mintha csak egy súlyt emelgetnénk. Ismételjük 10-szer, három alkalommal.

A gyakorlatok végén mindig „rázzuk ki”, lazítsuk el a karokat.

Természetesen a mozdulatokat végezhetjük kisméretű súlyokkal is, ha már úgy érezzük, hogy a gumiszalaggal nagyon jól boldogulunk. Fokozhatjuk a hatékonyságot azzal is, ha lassabban csináljuk a mozgásokat.

Nem kell azonnali hatást várni, a zsírszövet nem fog egyik napról a másikra „leolvadni”. A gyakorlatokhoz szükség van fegyelemre, elkötelezettségre és következetességre.

Iktassuk be mindennapjainkba a gyakorlatsort, nem vesz igénybe többet 20 percnél. Egyszerű, nem kell hozzá még polifoam sem – azonban a gumiszalagra vagy a kis súlyzókra mindenképp szükség lesz.

Forrás: https://napidoktor.hu/index