Ünnepeljünk gyógyító vizekben! – Víz Világnapja a Danubiusnál

A Víz Világnapján bolygónk legfontosabb kincsére, vízkészletünkre és a víz csodálatos erejére hívjuk fel a figyelmet. A cél, hogy óvjuk, védjük környezetünket, s ezen belül a Föld vízkészletét.

A víz kapcsán érintett vállalatok, szervezetek nagy számban aktivizálják magukat ezen a napon és szerveznek programokat, így érdemes március 22-én elmerülni a frissítő medencékben vagy a gyógyhatású termálvizekben.

Számos fürdő, uszoda és termálvízzel rendelkező szálloda csatlakozik ezen a napon a kezdeményezéshez. A Danubius Health Spa Resort szállodák egytől-egyig, Magyarországon, a szlovákiai Pöstyénben, a csehországi Marienbadban és Erdélyben kedvezményekkel és vizes programokkal várják a vendégeket a Víz Világnapja alkalmából.

A Danubius Goes Green szellemisége már évek óta a szállodacsoportot a zöld kezdeményezések támogatójává és elkötelezettjévé tette, így a Víz Világnapján is meggyőződéssel hívja fel vendégei figyelmét a megfontolt vízhasználatra, és a víz kimagasló jelentőségére.

Bükfürdőn, a Danubius Health Spa Resort Bük szállodában a wellness fürdő kezelések féláron vehetők igénybe,  aqua jogging és vízi torna foglalkozásokra invitálják a vendégeket, a legkisebbeknek pedig Yoyo-val, a kissárkánnyal lehet részük vízi kalandokban.  A margitszigeti gyógyszállodábana nap folyamán mozgásórákkal, szauna show-val csábítják be az érdeklődőket, az uszoda területén pedig 18.00 órától zárásig mécsesek hangulatos fényében és halk relaxáló zene mellett fürdőzhetnek a vendégek.

A Víz Világnapján wellness fürdők árából 20% kedvezményt biztosítanak. A sárvári Danubius hotelben napi programként zenés vízi gimnasztikát, vízi aerobicot és vízi tornát ajánlanak, és ezen a napon sós a wellness fürdő kezelések féláron vehetők igénybe.

A hévízi Danubius szállodákban sem telhet különleges program nélkül a Víz Világnapja: a díjmentesen kipróbálható vizes mozgásprogramok – aqua fitness, aqua jogging, aqua streching -mellett 22%-os kedvezménnyel próbálhatók ki a szálloda vizes wellness kezelései. Akár a Frissítő aromafürdő vagy a kényeztető Kleopátra fürdő mellett döntsünk is, mindenképpen fürödni fogunk a boldogságban! www.danubiushotels.hu

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.