Egészség és élmény egy helyen – Hévízen (x)

A Hotel Aquamarin Hévízen egész évben szeretettel várja gyógyulni, vagy kikapcsolódni vágyó vendégeit.

Tudtad?! Neked is kifizetik a számládat, hogy jól érezd magad!

Amennyiben érvényes magyar TAJ kártyával rendelkezel, – a törvényi előírások szerint – évente két gyógyfürdőkúrát vehetsz igénybe Országos Egészségbiztosítási Pénztári (OEP) támogatással!

Sokan nem is gondolják, hogy nemcsak a nagymamáink igényelhetnek támogatást a preventív, közérzetjavító kezelésekre. Pedig ez valójában „bárki” számára elérhető. Túlhajszolt világunkban, ahol a folyamatos, ülőhelyzetben végzett munka, a számítógép előtti görnyedés káros hatásai miatt is egyre nagyobb szükség van a minőségi pihenésre, kikapcsolódásra. A felgyorsult életritmus, az állandó stresszhelyzetek is mozgásszegény életmódhoz vezethetnek, melynek egyenes következménye a sajgó hát vagy derék.

hotel_szoba_B1_

Javuló tendenciát mutat, hogy míg évekkel ezelőtt a gyógykúrát igénybe vevők jelentős száma az idősebb korosztályból került ki, manapság egyre többen felismerték a prevenció fontosságát, így már fiatalabb korban kihasználják a támogatott kúra jótékony hatásait.

Használd ki te is ezt a remek lehetőséget! Támogasd már most egészséged Hévízen a Hotel Aquamarinban, ahol nemcsak a lélek, hanem a test is pihen, regenerálódik.

A Hotel Aquamarin*** Hévíz nyugodt, csendes városrészében található egy közel másfél hektáros parkosított területen, a központtól 5 perc sétára, a világhírű Tófürdőtől mindössze 800 méterre. Saját tulajdonú termálkúttal rendelkezik, mely értékes gyógyvízzel telíti meg a szálloda két beltéri gyógyfürdőmedencéjét. A növényi ritkaságokban is gazdag parkban van még egy 160 m2-es hidroterápiás medence, ahol az időjárás függvényében szinte egész évben élvezhető az úszás és fürdőzés.

Fedett medence 2

A szálloda gyógyászati részlegén komplett Hévízi Tradicionális Kúra is igénybe vehető, melynek alapját a kiváló minőségű gyógyvíz adja. Erre épülnek a szakemberek által összeállított, TB által is támogatott hatásos kezelések. A gyógyítás a Hotel Aquamarin ***-ban már tradíció, hiszen 1953 őszén ebben az épületben szerelték fel először a Dr. Moll házaspár által felfedezett súlyfürdőt. Így a hévízi gyógyüdülő lett a világ első súlyfürdővel felszerelt intézete.

A fürdőrészlegen a 3 medencén kívül, egy beltéri finn szauna merülőmedencével és Kneipp taposóval, egy szabadtéri ÖKO szauna és egy ivókút is használható. Továbbá a lakó vendégek a sószobát is igénybe vehetik térítésmentesen.

DSCF2949

Az ember felfrissülését, munkavégző képességének újrateremtését, az igényesen megélt színvonalas élet megteremtését szolgálják a szálloda azon kedvező csomagajánlatai is, melyek a szálláson túl tartalmaznak olyan elemeket is, melyeknek célja a minőségi életszínvonal megtartása vagy megújítása, valamint a felhőtlen pihenés és a felejthetetlen kikapcsolódás.

Gyere és pihend ki magad te is ebben csodálatosan szép kisvárosban, közel a Balatonhoz. Hidd el, új emberként érsz haza!

Hotel Aquamarin***, 8380 Hévíz, Honvéd utca 14.    Tel.: 06 83 545 979 • www.hotelaquamarin.hu    [email protected] 

aquamarin_logo_NEW

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.