Hogyan utazzunk jó áron?

?Ahány ember, annyi szokás? mondás jellemző az utazás kiválasztására is, mely igen széles skálán mozog, mind a lehetőségeket tekintve, mind a döntések meghozatalát nézve. Nézzünk néhány példát, ki ismer magára!

Időben, jó előre tervező

Már novembertől folyamatosan böngészed az utazási oldalakat az interneten. Amint megjelenik a nyári prospektus, vagy már felkerülnek a weboldalakra az ajánlatok, csekkolod az előfoglalási kedvezményeket, figyeled ezek határidejét és így mérlegeled a lehetőségeidet.

Neckermann Tipp: amennyiben élni tudsz az előfoglaláshoz kötődő határidővel, akkor a kínálatban szereplő, hosszabb ideig is érvényes, szállodák nyújtotta kedvezményeken felül van az előfoglalási kedvezmény, így akár 30% kedvezményt is el lehet érni. Emellett még a legszélesebb választékból válogathatsz!

TUTI Tipp:

A www.neckermann.hu oldalon folyamatosan frissülő nyereményjátékokat találsz. Kedvenc tájaidért és utazásaidért már a facebook oldalon is rajonghatsz.

 

Az első napsütés lázba hoz

Túl vagy már a síelésen és eleged van a hóból, latyakból, kisüt a nap és ereje magával ragad. Igen, mindjárt itt a nyár, hova is utazzunk. Kivel utazzunk?6250Neckermann Tipp: márciusig az Utazás kiállításig szinte minden utazási iroda él az előfoglalási kedvezményével vagy akkor külön vásári kedvezményt nyújt. A hirdetett kedvezmény mellett a Neckermann kínálatában számos kedvezmény található a katalógusban, vagy ha az értékesítővel egyeztet az ember, akkor ő erre külön fel is hívja az érdeklődő figyelmét. Ilyen kedvezmények az árkedvezmények, azaz pl. 7=6 vagy 7=5 (7 éjszakáért bizonyos időszakban 6 éjszaka árát kell kifizetni), egyágyas szoba felár nélkül, külön fix gyerekár, senior-kedvezmény, spar-tipp szoba kedvezmény. Érdemes, ilyenkor a kedvezmények sokasága mellett arra is figyelni, hogy az ajánlatok ár-érték aránya megfelelő-e és hogy mennyire megbízható az adott utazási iroda.

Közeledik a vakáció, hova menjünk nyaralni?

A gyerekek már lázban égnek, családi ebédnél csak a nyaralás a téma, milyen jó is volt tavaly a horvát tengerparton, amikor ?. A családtagjaim egyenként csak sorolják az ötleteiket, ki hova szeretne utazni, tengerpartra, a hegyekbe, városnézéssel kombinálva, nem csak pihenés legyen. Mikor menjünk? Jucus barátnőmékkel együtt tavaly is milyen jó volt, de vajon ők mikor érnek rá.

Neckermann Tipp: gondoljuk át a részleteket pontról pontra.

Időpont ? kb. 2 variáció is szükséges, hiszen nem biztos, hogy az adott szállodában majd mikor lesz hely.

Autóval vagy repülővel megyünk? ? autóval történő utazás annak jó, aki bírja a hosszabb utazást ülve, a nyaralóhelyen lehetőséget nyújt városnézésre, kimozdulásra. A kényelmet szeretők választása a repülő, hiszen 2-3 órás utazással máris a tengerparton sütkérezhetünk.

Mennyi pénz áll a rendelkezésünkre? ? ez a döntő kérdés, hiszen addig nyújtózkodjunk, ameddig a takaró ér. Ez alapján lehet szállodát, ellátást választani. Itt vehetjük figyelembe a különböző kedvezményeket, pl. a családosoknak a 100% gyermekkedvezményt vagy a családi akciókat.6251Van-e valamilyen speciális igényünk? ? közvetlen tengerparti legyen a szálloda, ne válassza el a szállodát és a tengerpartot főút vagy sok lépcső, homokos vagy kavicsos tengerpart legyen, a közelben legyen szórakozási lehetőség, város, különleges figyelemben részesítsenek, legyen wellness részlege, külön gyerekprogramja, közelben csúszdapark stb.

A családosok számára a Neckermann kialakította a Klub Oázis programját, mely a család minden tagja számára teljes feltöltődést nyújt. Klub Oázis az élményt és a pihenést jelenti mindenkinek. A klubszállodákban magyar anyanyelvű, szakképzett animátorok ingyen állnak a rendelkezésre és foglalkoznak a család minden tagjával, különös tekintettel a gyermekekre.

Ha ezekre megvannak válaszok, akkor már csak egy Neckermann értékesítő hiányzik, aki kinézi az igényeknek megfelelő ajánlatot.

Mindjárt vége van a nyárnak

Jaj, már az összes barátom nyaralt és én még azt se tudom, hova utazzak és főleg mikor. Pedig csak elhatározás kérdése, a munkahelyemről el tudok jönni egy hétre, gyorsan összecsomagolok, és már repülök is.

Neckermann Tipp: aki rugalmasan tudja kezelni az utazás időpontját, az figyelje a napi, heti akciókat és kifoghat egy speciális kedvezményt. Ehhez érdemes feliratkozni a Neckermann hírlevél listájára és akkor mindig napra kész információval rendelkezhet.

TUTI Tipp: nyeremény

Az idei nyár szintén tartogat meglepetéseket, hiszen már hőségűző utazásokat is lehet nyerni. Így az értékes nyeremények mellett akár egy újabb nyaralással is büszkélkedhetünk.Aki már lefoglalt egy nyaralást vagy tervezi, akár kétszer kipihenheti magát egy újabb utazás során.

 

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.