Sztárdömping a Czeizel Intézetben – Megnyitott az intézet prenatal épülete

Tóth Gabi, Nagy Adri, Kulcsár Edina és Németh Kristóf is részt vett a Czeizel Intézet postnatal megnyitó eseményén. A sztárszülők mindannyian azt vallják, bármi is legyen a nyári elfoglaltságuk, nagy biztonságot ad nekik, hogy egy megbízható egészségügyi csapat áll a hátuk mögött.

Tóth Gabi december óta édesanyaja, azt mondja, ez a nyár, sőt ez az év teljesen más, mint eddig bármelyik az eddigi életében.

„A pörgős mindennapokat felváltották a nyugodt, babaillatú otthon töltött órák. Csodálatos időszak ez a mostani, hiszen figyelem, hogyan fejlődik a gyermekem, és minden alkalom örömünnep, amikor valami újat produkál, legyen az egy önfeledt sikoly, amikor bohóckodunk neki, vagy felfedez egy új játékot a szőnyegen, amivel hosszú percekig barátkozik. Hálás vagyok, hogy biztonságban tudom magunkat, és hogy első gyermekes anyaként bármikor hívhatom a Czeizel Intézetben dolgozó szakembereket, ha kérdésem van” – árulta el a népszerű énekesnő.

Nagy Adri is részt vett a Czeizel Intézet postnatal megnyitóján, ő is már várandóssága kezdetén az intézmény csapatát választotta.

Beni kétéves lett, így most gyűlt össze először a nagy család a karantén óta. Szerencsére egészséges és boldog kisfiú! Nagy segítség volt, hogy mindig számíthattam az intézet orvosaira, minden fontos szűrővizsgálaton rész vettük, ez nagyon megnyugtató” – mondta Adri, akit nagyon feltölt, hogy végre beköszöntött a nyár. – „Szerencsére a jó időben több lehetőségünk van kimozdulni, egy kis játszótér vagy vízpart is belefér, betartva a biztonsági előírásokat.”

A megnyitón megjelent Kulcsár Edina is, aki áprilisban hozta világra második gyermekét.

„Már nagyon összeszoktunk így négyen, szuper minden. Sokat egyelőre nem érzünk a nyárból, a napokban költözünk, így van teendőnk bőven” – mesélte Edina, aki azt is elmondta, hogy most egy négylábú taggal bővül épp a család. – „Az új házban lesz kiscicánk is, így a következő hetekben majd rá is fokozottan oda kell figyelnünk. Medike kapott egy kis medencét, amit biztosan nagyon fog élvezni, mi pedig mellette napozunk majd. Persze közben többször ellátogatunk majd ide a Czeizel Intézet új épületébe is, hiszen a kislányom, akárcsak az öccse ennyi idősen, több rutinvizsgálaton is részt vesz, amiket mindenképpen fontos és érdemes megcsináltatni, hogy tudjuk, minden a legnagyobb rendben van vele is.

A sztárszülők csapatát erősíti Németh Kristóf is, akit párja és kisbabája is elkísért az eseményre.

„Édesapaként nem csak az a dolgod, hogy megalapozd a családod anyagi egyensúlyát. Példát kell mutatnod, és minden értelemben biztonságot kell teremtened! Büszke vagyok arra, hogy az egészségünk őreként, több mint egy évtizede partnerem a Czeizel Intézet. Hálás vagyok a remek szakembereknek, hogy a szeretteimet biztonságban tudhatom!” – fejtette ki a színész.

A Czeizel Intézet Bérc utcai épületében továbbra is prenatális vizsgálatokat végeznek, a postnatális gondozás pedig az új, Felső Zöldmáli úti épületben érhető el, ahova a már megszületett kisbabájukkal érkezhetnek a családok, illetve a felnőttek által is igénybevehető vizsgálatok is ide költöztek. Az épület csodálatos budai környezetben helyezkedik el, hatalmas kerttel, sok zölddel és meseszép kilátással. A kifinomult igényességgel felújított villában tágas váró, kényelmes szoptató és pelenkázó szoba, valamint egy igazán különleges játszóház teszi felhőtlenné a vizsgálatok előtti várakozást mind a szülők, mind a kicsik számára. Az épület korszerű hívórendszere arra is lehetőséget biztosít, hogy a recepción történő bejelentkezés után a páciensek szabadtéren, a tágas kertben várakozzanak.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.