Nemsokára világra jön Tápai Szabina kislánya

Tápai Szabina és Kucsera Gábor életének egy fontos szakaszához érkezett. Szabina a harmadik trimeszter végén jár, így már izgatottan várják kislányuk érkezését.

A kismama elmondta, hogy ennél a várandósságánál a harmadik trimesztert lényegesen könnyebben élte meg.

Benivel a végén már számoltam a napokat, vártam, hogy végre megszülessen. A születés pillanatát most is nagyon várom, de a terhességem végét sokkal könnyebben viselem. Nem fáradok annyira, energikusabb és frissebb vagyok mint az előző várandósságomnál. Ez persze nem utolsósorban annak is köszönhető, hogy most nem híztam annyit, mint a fiammal. Beninél 22 kilóig számoltam, most megálltam 15 kilónál, ami nagyon sokan nyom a latban” – mondja Tápai Szabina.

Szabinától megtudtuk, hogy Bence már nagyon várja a hugicát. Anyukája hasát simogatja, puszilgatja, és beszél is a tesóhoz.

Beni már nagyon várja, hogy megszülessen a testvére. Mi is felkészültünk, a szobája berendezve várj a kis hercegnőt” – teszi hozzá a kismama.

Szabina a szoptatást sem bízza a véletlenre, továbbra is szedi a várandósvitaminját, amivel elmondása alapján nagyon elégedett, többek között ennek tulajdonítja azt is, hogy lényegesen kevesebbet hízott, és hogy kiegyensúlyozott volt a várandósság alatt.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.