Gyermekáldás a Feng Shui segítségével

„Egy nő bármit megtesz azért, hogy gyereke legyen, és bármit megtesz azért, hogy ne!” Én nem tudom, hogy igaza van-e, szerencsére egyik állítással sem kellett szembe néznem eddigi életem során. Egy azonban biztos: rengeteg kérdést kapok mostanában gyermektelen pároktól, akik szinte végső elkeseredésükben, a csodában bízva fordulnak hozzám tanácsért.

Vajon a Feng Shui milyen „praktikákat” javasol, a fogantatás elősegítése érdekében? Fontos tudnod, hogy információt gyermekvállalás-ügyben lakásod nyugati zónája hordoz, mely az Alkotókészség, gyerek életterülete. Ha hosszasan próbálkoztál már a teherbeeséssel, és nem jártál sikerrel, ezen a helyen kell alaposan körülnézned, útmutatásért, jelek után kutakodva!

Alapvető, hogy otthonod e részének épnek kell lennie! Szerencsés, ha nincs itt se hiány, se többlet, ha mégis előfordul, feltétlenül orvosolnod kell ezt az energetikai anomáliát! A szokásos lomtalanítás, takarítás és tértisztítás után ajánlom csak, hogy szimbólumokat helyezz, erre a helyre!

ház

A Feng Shui tana, a gyermektelen pároknak javasolja Krisztust, vagy Buddhát gyermekkel elhelyezni az Alkotókészség, gyerek életterületen, esetleg Szűz Máriát. Mindegyik jelkép a várandósságot, a gyermekáldás lehetőségét támogatja. Ez tény. Én, azonban nem minden esetben értek ezzel egyet.

Semmi esetre sem javaslom olyan pároknak, akik a hitrendszerükkel nem tudják összeegyeztetni e tárgyakat! Ilyen esetben szerencsésebb sárgabarackot itt megjeleníteni, ami szintén a termékenység, és a gazdag gyermekáldás jelképe. Szóba jöhet még a gránátalma, vagy hímes tojás.

Ha esetleg a fentiek közül egyik aktivátor sem a kedvedre való, akkor választhatsz mást is: a leghatásosabb fogantatást elősegítő növény a piros fuxia, a férfiúi nemzőképességet a datolyapálma energiája segíti. Ha esetleg úgy érzed, hogy híján vagy az anyai ösztönöknek, és e félelmeid gátolják a baba érkezését, igen hatékony segítség lehet a Rubellit ásvány rezgése is!

Forrás: Skultéty Andrea

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.