Elölről vagy hátulról? Élvezetes gyermekáldás

Nem bizonyított, hogy bizonyos szexuális pozitúrák nagyobb eredménnyel kecsegtetnek a gyermekáldásért folyó kísérletekben, de ártani biztos nem fog, ha mindet kipróbálod!

Tanulmányok hivatalosan nem bizonyítják egyik vagy másik pozíció nagyobb hatékonyságát, mégis bizonyos pózokról azt mondják, hogy könnyebb a megtermékenyülés. És vajon annak van-e jelentősége, hogy egyszerre jusson a csúcsra a férfi és a nő? Bizonyíték erre sem született még, de ha másért nem, az élvezeti értékéért mindenképp érdemes figyelni az időzítésre.

A nő orgazmusa ugyanis a termékenységet nem növeli, viszont az általa kiváltott hüvelyi összehúzódások segítik a spermiumok előrehaladását a méh felé – vagyis ha összehangolt a gyönyör, nagyobb eséllyel jutnak el a fürge fickók a célba. Ami pedig a pózokat illeti, ott is inkább a logikára, mint a bizonyított tényekre lehet alapozni: egyes pózoknál a férfi mélyebben hatol be a nőbe, vagyis a spermiumok minél mélyebbről indulnak, annál rövidebb utat kell megtenniük a méhig, tehát annál nagyobb eséllyel lesz sikeres a megérkezés.

szex

Melyek tehát azok a pózok, ahol megfelelő a behatolás?

Nem véletlen, hogy a legkedveltebb póz máig a misszionárius, amikor a nő a hátán fekszik és a férfi van fölül. Ha a nő ilyenkor felhúzza a térdét, akkor valóban a lehető legjobban tud a férfi behatolni, vagyis ha nincs különösebb szervi vagy egészségügyi akadálya, akkor ebben a pózban szinte biztos a teherbe esés. Ha még fekve is maradsz utána 10-15 percig, akkor a „srácokat” segíted a mozgásban, nem kell megküzdeniük a gravitációval.

Hasonlóan mély behatolást tesz lehetővé a kutyapóz, amit fokozhatsz azzal, hogy a mellkasod teljesen lefekteted az ágyra – így a szerelmed majdnem függőlegesen érkezhet. Ennek még tökéletesebb változata a gyertyapóz, legalábbis technikailag, bár kétségtelen, hogy a kivitelezés csak keveseknek okoz tartós élvezetet.

A harmadik javasolt testhelyzet a lovaglópóz, ám ennek amennyi előnye van, annyi hátránya is. Pozitívum, hogy mivel a nő van fölül, ő tudja irányítani, milyen mélyen fogadja magába a férfit, és a testhelyzetnek köszönhetően itt is elérhető a maximális összeolvadás, ám a nő függőleges helyzete révén a sperma inkább kifele szabadulna, mintsem a nagyja a méh felé kezdene szivárogni. Ha ez a kedvenc pózod, akkor a végén fordulj a hátadra és húzd fel a térded, így segítheted a megtermékenyülést.

Azt azonban mindenképp tartsd szem előtt, hogy nemcsak ezen múlik a sikeres fogantatás, de ha még ezekkel a praktikákkal sem esel teherbe legalább egy évnyi kitartó próbálkozás után (35 év fölött már 3-6 hónap kísérletezés is elég), akkor mindenképp keress fel egy nőgyógyászt, aki segít, hogy beteljesüljenek anyai vágyaid.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.