5+5 tipp a teherbe esésért, intimtorna segítségével

Intimtorna pároknak a babavárás előkészítésére és a termékenység fokozására! Olvasd el a nőken és a férfiaknak szóló 5-5 tippünket a termékenység elősegítéséhez.

Vannak, akik hosszabb ideje próbálkoznak a teherbe eséssel, de nem igazán sikeresek. Ebben az esetben nagy jelentősége van mindkét fél számára az intimtorna elkezdésének!

A megtermékenyüléshez több tényezőnek kell összhangban lennie a szervezetben. Az intimtorna áldásos „mellékhatásai” közé tartozik, hogy javítja a termékenységet, mind két fél esetében.

intimtorna

Női oldalról

A babavárás előtt fontos előkészíteni a babaházat a kis jövevény optimális fogadására.

5-5 pont arról, hogy milyen hatása van a páros intimtornának a gyermek várás előkészítésében:

 • Több Oxigén és tápanyag a medencei szerveknek. A gyakorlatok hatására fokozódik a hajszálerekben a keringés, amitől javítja a női alhas vérellátása.
 • Jobb tónus az alhasban. A rendszeres medencefenék gyakorlatok tonizálják az alhasi szöveteket, és biztosítják a szervek optimális és anatómiai helyzetben tartását.
 • Energia munka: Az alsó csakrák működését jelentősen fellendíti, a gyakorlatozás amitől nemcsak az szexuális energia tárháza bővül.
 • Intim kondíció. Nem csak a záróizmok funkcióját erősíti a torna, hanem az alhas mélyén a medencefenék izmokkal hálózatos összeköttetésben álló izmok kondícióját is fokozzák a gyakorlatok.
 • Az intim flóra védelme: A gyakorlatok hatására kialakult optimális hüvely tónus fokozza a női test intim védelmét, így csökken a hüvely fertőzés kockázata.

Férfi oldalról

Szomorú statisztikák azt igazolják, hogy az elmúlt 50 évben jelentősen csökkent a férfiak nemzőképessége, ami az életmódra és a civilizációs behatásokra vezethető vissza. Az ülőmunka, a rossz táplálkozás, a rossz testtartás mind, mind csökkenti az élő és egészséges spermiumok termelését.

 • Az intimtorna gyakorlatokkal kompenzálhatók a napi gátgyengítő behatások.
 • A rendszeres gyakorlatozás biztosítja a férfi altestben az életképes spermiumok képzéshez, szükséges oxigént- és tápanyagellátást,
 • A gáti pumpa segíti a herezacskóban maradó pangó vér elvezetését,
 • Fokozza a spermatermelést, és felerősíti az ejakulációnál a kilövellést.
 • Javítja az ondóprosztata funkcióit, és az ejakulátum minőségét.
 • Nem csak meddőség esetén javallott az intimtorna, hanem minden házaspárnak, akik szeretnének felkészülni egy egészséges új kis élet befogadására.

Fokozott libidóval, megsokszorozott szexuális energiával, örömtelibb szexuális aktusban és egészséges altesti funkciókkal eredményesebben indulhatunk a babavárásnak.

Ellenőrizd a jelenlegi intim fittséged egy állapotfelmérő kérdőív segítségével:KATT IDE!

Szerző: Gottlieb Ildikó – intimtorna vezető

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.