5 tipp a biztos gyermekáldásért

Egy nő két dologért képesek bármit elkövetni: először is azért, hogy a terhességi teszt negatív legyen, majd azért, hogy pozitív. Természetesen nem kell kétségbeesni, ha a bébi nem a mi terveinknek megfelelően akar megfoganni. Ez az öt tipp biztosan hasznos lesz a babagyártás alatt!

Mi folyik itt?

A legjobb, ha semmi. A szakértők azt javasolják, kerüljünk minden folyadékot a babagyártás folyamán. Ez azt jelenti, hogy el kell búcsúznunk a fürdőszobai szextől, sőt a hölgyeknek le kell mondaniuk az orális élvezetekről is.

A síkosító szintén szerepel a feketelistán, mivel egy részük spermicid hatású. Ha mindenképpen szükséges a használata, válasszunk a vízbázisú termékek közül!  Ezek betartása feltétlenül szükséges, mivel a cél az, hogy mindinkább elősegítsük a spermák célba érését.

Kötelező elem?

A babaprojekt során sokan elkövetik azt a hibát, hogy az együttlét egyetlen céljává a fogantatás válik, emiatt viszont egy idő után a szex olyan lesz, akár a házimunka. Már csak az számít, hogy minden a helyére kerüljön. Fontos, hogy tényleg átéljék és élvezzék a párok az együttlétet, tehát különös figyelmet kell fordítani az előjátékra is!

szex

Tökéletes időzítés

Az egyik legfontosabb mind közül, hogy tisztában legyünk azzal, mikor van peteérésünk! Ennek megállapításához már kaphatóak tesztek a patikában azoknak a hölgyeknek, akik nem szeretnének a véletlenre bízni semmit, és saját maguk megállapítani. Szakértők szerint a legtökéletesebb időszak a teherbeesésre, ha három-négy nappal az ovuláció előtt megkezdjük a munkát.

Ne pózolj!

Tévhit, hogy a nyakatekert pozitúrák elősegítik a teherbeesést. Ha választanunk kell, törekedjünk arra, hogy az együttlét minél több élvezetet nyújtson! A kutatási eredmények ugyanis nem mutatták ki, hogy bármelyik pozíció jobb lenne a másiknál, tehát elsősorban az általunk kedvelt gyakorlatokkal próbálkozzunk, ahelyett, hogy kényelmetlenül érezzük magunkat!

Esemény utáni

Segítsünk be a gravitációnak! Az együttlétet követően töltsünk még legalább húsz percet az ágyban hanyatt fekve. Nincs szükség különleges segédeszközökre, sem a tökéletes pozíció eléréséhez. Elegendő egy párnát a popsink alá csúsztatni, hogy besegítsünk a természetnek.

Ezek az apró praktikák és az egymásra való odafigyelés megkönnyítheti minden pár dolgát, ha úgy érzik itt az ideje a család bővítésének és szeretnék már a karjukban tartani az új jövevényt.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.