A szépséget is meghatározzák a csillagok!

A csillagjegyeket be lehet sorolni négy fő típusba -milyen jellegzetességei vannak a levegő, víz, tűz és föld-típusú hölgyeknek? Hogyan szépítkezzenek?

Az asztrológia nemcsak a csillagjegyek szerint különböztet meg bennünket. Amikor a horoszkópunkat olvassuk, azzal is tisztában kell lennünk, hogy csillagjegyünk melyik típushoz tartozik: levegő, víz, tűz vagy föld-típusú-e. Ezek általánosságban beszélnek a hozzájuk tartozó csillagjegyek alapvető jellemzőiről. Mindegyikhez három tartozik. Azt is meg lehet mondani, mi áll a legjobban egy-egy típusba tartozó hölgynek, ha szépítkezésről van szó!

Levegő jegy: ide tartozik az ikrek, a mérleg és a vízöntő.

Legjobb tulajdonságuk: a legtöbb levegő jegyhez tartozó embernek igéző a tekintete – lenyűgözi a szemlélőjét. Teljes testformája ilyen, magas az energiaszintje, amely ruganyossá és karcsúvá teszi. Elegáns keze beszédes. Éles a szeme, ha jobban megnézzük, az összes színárnyalatot tartalmazza. Futurisztikus színekben tündököl: ezüstös, lila, indigókék, királykék.

Ha sminkelnek, a levegő jegyhez tartozó hölgyek számára a bézs matt alapozó kezdésnek jó megoldás. A szemöldököt elég kissé hangsúlyozni, a lila és a bíbor szín halvány árnyalatai jól mutatnak a szemén. Általában az ezüst szemhéjfesték és a csillogó kék szempillaspirál is jó választás. A rózsaszín ajakrúzs – vagy esetleg váltakozó színű -, illetve sötét rózsaszín, rózsaszín arcpirosítóval a legtöbb esetben remekül kiegészíti ezt a sminket.

szep bor1000

A levegő jegyek képviselői általában kényesek kinézetükre, és sajátos szépség trükkjeik is vannak. Ajánlott számukra a tojás fehérje-maszk, amely bőrük porcelán hatását fenntartja. A hajba, különösen ha sima és egyenes, jó ötlet a selyem sál, a körömre a kétszínű lakk.

A Föld jegy: ide tartozik a bika, szűz, bak

A legtöbb földjegyű nő küzd a bőrtípusával. Ami azonban mindig elbűvölővé teszi, az a méretes és szenvedélyes szája. Kissé csontos az arcuk, a leginkább hozzájuk illő színárnyalatok a zöldek, mohaszínek és okkersárgák, homok színek, vöröses barna árnyalatok. A kávé és homokszínek kiemelik a szemet, a szemöldökre sötétebb barna, az ajakra csokoládészín is kerülhet. A legtöbb földjegyű hölgynek nagy a szeme, tekintete nyílt, kedves. Ajánlottak számára az agyag maszkok, amelyek a zsíros, olajos bőr számára is segítséget jelentenek. Hátrányuk, hogy az arcbőr általában tompa és fakó, intenzív hidratálással ugyanakkor lehet bele vinni egy kis „életet”, ragyogást.

Vízjegyek: ide tartozik a rák, skorpió és halak.

Többnyire ragyogó, áttetsző bőrrel rendelkeznek, testalkatuk nőies, lágy, minden görbe a megfelelő helyen van – érzéki típusok. A vízjegyűek számára a legmegfelelőbb színek a tenger árnyalatai. Királykék, babakék, akvamarin. Egy halvány, de világító alapozó keverése a füstös szemekkel telitalálat lehet. Sötétkék és szürke szemceruzára szükségünk lesz!

Az ajkak legyenek puhák, nőiesek, rózsaszínesek. A bőr harmatossága érdekében a vízjegyűek számára különösen fontos napi 8-10 pohár víz elfogyasztása. Sajnos az áttetsző bőr hátránya, hogy a sötét karikák jobban meglátszanak rajta – a legjobb ápolási és szépséget kiemelő módszer, ha nagy hangsúlyt fektet a bőrápolásra, a minőségi bőrápoló termékek beszerzésére.

csillagjegyek22

Tűzjegyek: ide tartozik a kos, oroszlán és a nyilas

Legnyilvánvalóbb és rögtön észrevehető előnyük csodás, dús „sörényük”, azaz a hajuk. Hosszú és egészséges fürtjeik vannak, és – leginkább rájuk asszociálunk a sörényre gondolva – az Oroszlán lányok különösen büszkék a hajukra és sokat foglalkoznak vele. Testalkatuk általában sovány és izmos, macskaszerű elegancia jellemzi ezeket a hölgyeket. Nekik való színek a piros, narancs, sárga, amelyek még inkább hozzájárulnak ragyogásukhoz.

Természetesen viselik a piros árnyalatait. Ha rúzst tesznek ajkukra, a pirosak, lehetőleg fénnyel ellátva a legmutatósabbak rajtuk! Jellegzetessé teszi őket a csillogó arany por a szemhéjon és az arccsonton. A szemen nagyon jól mutatnak a merész, füstös szürke árnyalatok és a fekete – de ha visszafogottabb színeket szeretnének, az őszibarack szín és a tompa okkerek is remekül állnak nekik. A hajat ajánlott hetente alaposan kondicionálniuk, ezzel feltéve a koronát megjelenésünkre.

Szépség problémát általában a szeplők okoznak a tűzjegyű nőknek. Érdemes kipróbálniuk a nyers burgonya-pakolást a bőrön, mely elhalványítja a szeplőket.

Forrás: https://napidoktor.hu/


Egy válasz

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.