Ezért élik át sokat az orgazmust alvás közben a nők

Nemcsak a férfiak ébredhetnek az éjszaka közepén igencsak kellemes álomra, no meg a vele járó orgazmusra; bizony, a nőkkel is előfordul – méghozzá sokkal gyakrabban, mint gondolnánk.

Az alvási ciklus REM fázisában ugyanis mindkét nem esetében felpörög a vérkeringés, és megtelnek a véredények. Egy kutatás is készült a témában, és kiderült, hogy a nők negyven százaléka ébredt már eszelős orgazmusra.

Ilyenkor ugyanis a vérbő csikló és vagina a legkisebb mozdulatra is stimulálódik, és REM fázisban, vagyis amikor álmodunk, a legtöbb ember igenis mocorog álmában. Ha pedig ilyenkor egy erotikus álom lepi meg a nőt, akkor nem csoda, hogy robban a gyönyör.

Sok nő egyébként álmában sokkal könnyebben jut el a csúcsra, mint ébren, sőt, olyan is akad, akinek a partnerével soha nem sikerül, viszont alvás közben, egyedül akár heti két alkalommal is. A nők számára ráadásul az is egy igen erős kiváltó ok, ha hason fekve alszanak el.

Hihetetlen, de vannak, akik számára kellemetlen az éjszaka rájuk törő orgazmus, így ha valaki el akarja kerülni a jelenséget, érdemes elalvás előtt lehetőleg nem a szexen gondolkodni vagy pornót nézni, de az elalvás előtti maszturbálás is csak olaj a tűzre…

Pár másodpercig tart az orgazmus? Így nyújtható az élvezet

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.