Ébredjen zenére!

Gyakran nehéz a reggeli ébredés? Természetesen ezzel nincs egyedül, hiszen mindenki szeretné néha reggel inkább a fejére húzni a takarót és tovább aludni.

A tökéletes ébredés

Ha  ráismert Önmagára, akkor itt van néhány tipp arra, hogy hogyan alakítsa át egy picit reggeleit, hogy frissen és energiával telve indulhasson neki a napnak!

Egyen korábban


Ha reggel, már rögtön ébredés után nekilát a reggelinek, automatikusan frissebbnek érzi majd magát. Kezdje a reggelt egy proteinben gazdag reggelivel, hogy beindítsa és felgyorsítsa az anyagcseréjét. Teljes kiőrlésű kenyér, pirítós, főtt tojás vagy müzli a legjobb választás egy energetizáló reggelinek.

ébredés

Nyújtóztasd meg magad


Egy kiadós reggeli nyújtózás után szintén frissebbnek érzi majd magát, mivel izmai ezáltal bemelegednek, sokkal könnyebben életre kelnek. Minden reggel csupán néhány percet kell arra szánnia, hogy megnyújtóztassa nyakát, karjait, hátát és lábait, és a kellemes, jó érzés mellett azonnal érezhető a frissesség is. Tipp: tanuljon meg néhány egyszerű jóga– vagy stretching gyakorlatot a hatékonyabb és gyorsabb bemelegítés érdekében!

Felejtsd el a „szundit”


Sose nyomja meg a „szundi” gombot, ha reggel frissen és üdén szeretne felkelni. Ez az 5- 10 perc, amit ilyenkor még ágyban tölt biztosan nem elegendő arra, hogy kipihenje vagy kialudja magát, viszont ez alatt az idő alatt pont elvégezheti a frissítő nyújtó gyakorlatait, így azok máris nem kerültek plusz időbe.

Készítse el saját energetizáló zenelistáját


A lelkesítő, vidám zene is növeli az energiaszintet. Készítse el saját zenelistáját, hogy minden ébredésnél kedvenc számait hallgathassa. Zenére a nyújtás is könnyebben megy. Perceken belül frissnek és kipihentnek érzi majd magát. Ha kedvenc vidám, pörgős számaival indítja a reggelt, az egész napjára is pozitív hatással lesz.

Forrás: https://napidoktor.hu/index


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.