Az álmaink elárulják, ha nem boldog a párkapcsolatunk

Természetesen nincs arra semmilyen biztosíték, hogy ha ezzel vagy azzal álmodsz, az meghatározza a jövődet, de abban biztos lehetsz, hogy minden álmodban a tudatalattid üzen.
 

A legtöbb álomfejtő szerint, ha ezekkel álmodsz, az a szerelmi életeddel kapcsolatos félelmeidet jelzi.

Íme, három gyakori álom, melyeket azért álmodsz, mert kétségeid vannak a kapcsolatodat illetően.

Barátságos kutya

Ha egy aranyos, boldog kutyussal találkozol álmodban, akit nagyon szívesen simogatsz, az arra utalhat, hogy hiányolod a gyöngédséget és az intimitást a kapcsolatodból. Főleg, ha ez az álom egy kis szomorúsággal párosul.

Jelentenek az álmok valójában valamit? Álomfejtés Freudtól napjainkig

Ellenséges kutya

Ha morgó, fekete kutyával álmodsz, lehetséges, hogy egyes dolgokat elfojtasz magadban, amik már régóta dühítenek. Vedd komolyan ezt az álmot, és gondold át, mi az, amit nem beszéltetek meg, mert a harag megmérgezi a szerelmet, és ha együtt szeretnétek maradni, muszáj lesz ezeket kibeszélni.

Víz és hajó

Ha süllyedő hajót látsz álmodban, nagyon valószínű, hogy a kapcsolatodat is menthetetlennek látod. Hasonló jelentése van a céltalanul sodródó hajónak, ilyenkor úgy érzed, hogy már nagyon szeretnél a szárazföldre lépni, de csak a végtelen tengert látod. Ez az álom azt jelentheti, hogy egy „se veled se nélküled” kapcsolatban élsz. Ha pedig álmodban mély, sötét vízben úszol, akkor rettegsz attól, hogy van valami, amit eltitkol előled a szerelmed.

noszex, párkapcsolat

Fotó: 123rf.com

Autó

Ha autóban ültök álmodban a pároddal, sokat elárul, hogy ki ül a volánnál. Ha ő vezet, és ez benned félelmet kelt, legbelül úgy érzed, mindenben csak ő dönt, és te el vagy nyomva. Ha az autó nem indul el, vagy a fék nem fog, az azt jelenti, hogy nektek is fékezni kellene, és talán egy kis szünet segíthetne.

Forrás: Hirado


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.