A hálószoba titkai

Ahhoz, hogy elkerüljük az olyan kínos pillanatokat, mint, hogy zombi módra lefejeljük munka közben a billentyűzetet, a Feng Shui jótékony hatása nagyban közrejátszik.

Az egészség alapja tehát a jó alvás, éppen ezért a hálószoba berendezése kiemelt fontosságú a lakás bensőjének kialakításakor. A hálószoba elhelyezése alapvetően az épület korának függvénye. Minden épületnek saját története van, ezt pedig fontos figyelembe vennünk, mielőtt elkezdjük tervezgetni álmaink bázisközpontját.

Van, aki bárhol képes elaludni és olyan is akad, aki megszokott környezetéből kizökkenve csak álmatlanul hánykolódik.

Rendezzük át a hálószobát!

A hálószoba nem ravatal!

Valószínűleg ebben a kérdésben senkit nem fog meglepni, hogy az ágy elhelyezkedés rendkívül lényeges pont, így erre kiemelten kell ügyelnünk! Az ágy helyének helyes megválasztása nem csak az egészségünkön, de a párkapcsolatunkon is nagyot lendíthet.

Sose tegyük a hálószoba ajtajával szembe, hacsak nem az ősi Tutanhamon sírra szeretnénk megemlékezni ezzel. Az ajtóval szemben fekvő ágy ugyanis a koporsóállást jelenti, mely a ravatal képét ébreszti. Az ágynemű színe személyes energiánk erősítésében játszik szerepet. Kerüljük a kiugró sarkokat, mert nem csak hogy megzavarják az alvást, de hosszabb idő után fejfájást is okozhatnak!

Fotó: 123rf.com

A tükör tabu!

Az egyik legvitatottabb kérdés a tükör léte, illetve nemléte. Sokak szerint a hálószobában egyáltalán nem szerencsés. Többek között a tükör, ha a fej mögött a falon helyezkedik el, egy harmadik személy belépését jelenti a kapcsolatba, míg ha az ágyhoz képest oldalt helyezzük el, viszályt és veszekedést hoz magával. Ha azonban valaki mégis eltökélten ragaszkodik ahhoz, hogy ébredés után megcsodálhassa magát, úgy a szekrény bensője lehet a legésszerűbb megoldás.

haloszoba9

A családi képeket hanyagoljuk!

Emellett fontos, hogy kerüljük a sok növényt, a sok illetve az erős fényt, ezek ugyanis mind megzavarhatják a nyugodt alvást, valamint bármily erősnek érezzük is a családi köteléket, a gyerekek, kutyák, nagymamák, üknagypapák jelenléte fotók formájában sosem jelentenek jót a hálóban! A hálószoba csak két emberről szól, két ember harmonikus kapcsolatáról és egységéről, mely ezáltal teljessé válik.

Forrás: Napidoktor.hu


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.