Gyógyítsuk számítógéppel az allergiát!

Allergetic program? Ma már létezik a számítógépes allergiaszűrés. A készülék nem csak felméri, de kezeli is az allergiás panaszokat.

A készüléket kifejezetten allergiás megbetegedésekre fejlesztették ki. Az eddig használatos módszerek közül a legeredményesebb megoldásnak az allergetic gép bizonyult. Minél hamarabb szeretnénk eredményt elérni, annál többször kell a kezelésekre járni. A kúra folyamatosan ismételhető és mellékhatásokat sem tapasztaltak.

Hatásmechanizmus

Az allergia a szervezet védekező rendszerének kóros mértékű túlműködése. A betegség lényege, hogy olyan anyagokkal szemben is „támadásba” lendül a szervezet immunrendszere, amely normális körülmények között nem jelent veszélyt.

Az allergia tünetei a kiváltó októl függően sokféle és igen változatos formában jelentkezhetnek. Pollen allergia esetén az orr és a szem nyálkahártyájának gyulladása jellemző. A viszketés és a folyamatos megfázásra hasonlító tünetegyüttes sajnos sok kellemetlenséggel jár.

Az táplálékallergia egy védekező mechanizmus valamely ételre, amely rendes körülmények között ártalmatlan a nem allergiás személyre. Általában azonnali reakciót eredményez, percekkel, másodpercekkel az étel elfogyasztása után. A tünetek súlyosak, életveszélyesek is lehetnek.

allergetic-k%C3%A9sz%C3%BCl%C3%A9k-fot%C3%B3

A készülékről

Az Allergetic készülék használatával a szervezet azon sejtjei, melyek a reakciót a helyes mértékben alkalmazzák, a sejtek közötti kommunikáció révén tulajdonképpen emlékeztetik a túlzottan reagáló sejteket a helyes arányokra. A helyes rezgés, mely eljut a test minden sejtjéhez, először „megnyugtatja”, lecsillapítja ezt a túlzott immunreakciót, általánosan harmonizálva a környezetet, melyben a sejtek folyamatosan megújulnak, reprodukálódnak.

Általánosan elmondható, hogy a sejt azokat az információkat adja tovább, amelyek genetikailag kódoltak, illetve amelyeket élete során beépített a saját működésébe is. Ha ez éppen egy hibás, túlzott reakció valamely anyag ellen, akkor azt az információt is megörökli az újonnan kialakuló sejt. Ezért lehetséges egy életen át szenvedni az allergia tünetegyüttesétől, hiába halnak el közben azok a sejtek, amelyek először alkalmazták ezt a túlzott reakciót.

Megfelelő impulzusok

A helyes információ alkalmazásához szükséges frekvenciák és impulzusok az Allergetic készülék segítségével jutnak a szervezetbe. A használat során sokkal kevéssé várhatóak reverzióra utaló tünetek, mint bármely más Immunotic készülék használata esetén.

Itt tulajdonképpen emlékeztetni kell bizonyos sejteket arra, amit régebben tudtak, és ami genetikailag kódolt információként bármikor alkalmazhatóvá kell, hogy váljon. A szervezet túlzott reakciójának függvényében a helyes reakció alkalmazása is egyénenként eltérő idő alatt kell, hogy megvalósuljon.

Forrás:


Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.