Lejárt játék – Nyerj wellness hétvégét az Abacus Business & Wellness Hotel****+-al!

Ezt a játékot megnyerték. A szerencsés nyertes: Farkas Anikó Budapestről. Nyereménye 2 éjszaka szállás 2 fő részére Standard szobában. A nyertest e-mailben értesítettük, nyereményéhez gratulálunk!

Miért az Abacus Business & Wellness Hotel****+?

Az Abacus Business & Wellness Hotel****+ a fővárostól mindössze 15 percnyi autóútra, Herceghalmon található. A modern stílusú, 1600 m2-es wellness központtal, kültéri jakuzzikkal és kültéri gyermek medencével rendelkező, zöld övezettel körülölelt szálloda nyáron különösen közkedvelt úticélja az utazni vágyóknak.

bb 705

Igazi élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A szálloda a nyári szünet ideje alatt rendkívül nagy népszerűségnek örvend a gyermekkel/gyermekekkel érkező családok körében is, mely elsősorban az Abacus Manó Klub kínálta fantasztikus kül- és beltéri, egész napos gyermekprogramoknak köszönhető. Az animációs programok képzett animátorok vezénylésével július 1-től egészen augusztus végéig gondoskodnak a kisebbek és nagyobbak felhőtlen szórakozásáról.

A programkínálatban megtalálhatóak többek között a kézműves, ügyességi és sportprogramok (pl. mese torna), de a gyermekek nagyon szeretik a különböző tematikus napokat is (pl. indián-, kalóz-, tündér-, öko-, stb.). Itt garantáltan minden gyerek megtalálja a kedvére való elfoglaltságot, míg a szülők luxus körülmények között élvezhetik a wellness kínálta lehetőségeket, valamint Tóth Ferenc Executive Chef irányításával a szálloda éttermének kulináris élvezeteket nyújtó gasztronómiai szolgáltatásait egyaránt.

bb 593

Wellness és borkóstolók

A szálloda nyári csomagajánlatát is úgy állította össze, hogy szolgáltatásainak sokszínűségével egy nagyon színvonalas és komplex csomagot biztosítsanak ide érkező vendégeik részére.

A csomagajánlatban wellness sarokkal bővített reggelivel, welcome drink-kel, grill vagy szendvics ebéddel, a felnőtteknek 5 tételes borkóstolóval, a gyermekeknek fagylalttal, bőséges vacsorával, korlátlan wellness használattal, napozóterasszal és további szolgáltatásokkal kívánják megteremteni a tökéletes pihenés feltételeit.

A kiránduló kedvűeknek is nagyszerű lehetőségek széles palettáját kínálja a Herceghalmot körülölelő Zsámbéki medence, ugyanis mindenki megtalálhatja a kedvére való kikapcsolódási lehetőséget. Bicikli vagy bortúra, lovas program, látogatás a Korda filmstúdióba, Tordasi Western Falu, Alcsútdobozi Kalandpark, Vál-Völgyi kisvasút csak ízelítő a környék kínálta sokszínű lehetőség közül.  A golf szerelmesei 15 percnyi autóútra 3 nemzetközi színvonalú golfpályán is hódolhatnak szenvedélyüknek.

bb 726

Ízelítő környékbeli programlehetőségekből:

  • Alcsúti Arborétum
  • Alcsútdobozi kalandpark – Alcsútdoboz
  • Pancho Aréna – Felcsút
  • Vál-Völgyi kisvasút – Felcsút
  • Korda Filmpark – Etyek
  • Etyeki borút pince-, sonkamester, sajtmester látogatás – Etyek

Látogasson el Ön is az Abacus Business & Wellness Hotel****+-ba és élje át a tökéletes pihenés élményét a szállodában!

Játék kezdete: 2016. 06. 15.

Játék vége: 2016. 07.14.

Játék sorsolása: 2016.07.15

Sorsolás és eredményhirdetés

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Kvízkérdések esetén a valamennyi kérdésre helyest választ beküldő Játékosok között, más esetben a pályázati anyagot beküldő Játékosok között a sorsolás minden esetben a random.org alkalmazás segítségével történik. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt 15 napon belül, úgy új nyertest sorsolunk.

FONTOS információ: azok a játékosok, akik nem a játékszabályzatnak megfelelően (ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a postai címmel, de több e-mail címről) regisztrálnak kizárásra kerülnek és nem vehetnek részt a sorsolásban.

abacus horizontal

Forrás: Napidoktor.hu

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.