Lejárt játék! Nyerj wellness hétvégét az Abacus Business & Wellness Hotel****+-al!

Ezt a játékot már megnyerték. A szerencsés nyertes Fazekas Annamária Budakesziről. Nyereménye 2 éjszaka szállás 2 fő részére Standard szobában az Abacus Business & Wellness Hotel****+-ban! Nyereményéhez gratulálunk! 

Játék kezdete: 2016.11.13.
Játék vége: 2016.12.12.
Játék sorsolása: 2016.12.13.

Miért az Abacus Business & Wellness Hotel****+?

Az Abacus Business & Wellness Hotel****+ a fővárostól mindössze 15 percnyi autóútra, Herceghalmon található. A modern stílusú, kültéri jakuzzikkal kiegészült 1600 m2-es wellness központtal rendelkező szálloda Karácsonykor és Szilveszterkor is különösen közkedvelt úticélja az utazni vágyóknak. 

bb 705

Ünnepi kényeztetés

A szálloda karácsonyi és szilveszteri csomagajánlatát is úgy állította össze, hogy szolgáltatásainak sokszínűségével egy nagyon színvonalas és komplex csomagot biztosítsanak ide érkező vendégeik részére.

A csomagajánlatok wellness sarokkal bővített reggelivel, a felnőtteknek welcome forralt borral, a gyermekeknek forró csokival, bőséges vacsorával, korlátlan wellness használattal, szertartásos szauna szeánszokkal, gyertyafényes esti fürdőzéssel és további szolgáltatásokkal kívánják megteremteni a tökéletes pihenés feltételeit.

A karácsonyi csomag keretén belül a vendégek december 24-én ünnepi vacsorán vehetnek részt, melyet hangulatos élőzene kíséretében fogyaszthatnak el. A szilveszterre való hangolódás már december 30-án megkezdődik, amikor is pókerbajnoksággal és karaokeval búcsúztathatják az óévet az ide érkezők. A szálloda december 31-én 5 fogásos gálavacsorával, itallapról történő korlátlan italfogyasztással, élő jazz-zenével, tombolasorsolással, éjféli pezsgős koccintással és hajnalig tartó disco-val igazi luxus szilvesztert teremt vendégeinek. Az est fő attrakciója a Vivat Bacchus előadása lesz, akik garantáltan gondoskodnak a fergeteges hangulatról. 

bb 593

Igazi élmény kicsiknek és nagyoknak egyaránt

A szálloda az ünnepek alatt is rendkívül nagy népszerűségnek örvend a gyermekkel/gyermekekkel érkező családok körében is, mely elsősorban az Abacus Manó Klub kínálta fantasztikus gyermekprogramoknak köszönhető. Az animációs programok képzett animátorok vezénylésével zajlik, mely során délelőttől egészen estéig gondoskodnak a kisebbek és nagyobbak felhőtlen szórakozásáról.

A programkínálat nagyon változatos, egyaránt megtalálhatóak a kézműves, ügyességi és logikai játékok, melyek egy-egy tematikus nap keretén belül állnak a gyerekek rendelkezésére (pl. Angyalka-nap, Manó-nap, stb.). Itt garantáltan minden gyerek megtalálja a kedvére való elfoglaltságot, míg a szülők luxus körülmények között élvezhetik a wellness kínálta lehetőségeket, valamint Tóth Ferenc Executive Chef irányításával a szálloda éttermének kulináris élvezeteket nyújtó gasztronómiai szolgáltatásait egyaránt.

BBB_1335

Sorsolás és eredményhirdetés

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Kvízkérdések esetén a valamennyi kérdésre helyest választ beküldő Játékosok között, más esetben a pályázati anyagot beküldő Játékosok között a sorsolás minden esetben a random.org alkalmazás segítségével történik. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt 15 napon belül, úgy új nyertest sorsolunk.

FONTOS információ: azok a játékosok, akik nem a játékszabályzatnak megfelelően (ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a postai címmel, de több e-mail címről) regisztrálnak kizárásra kerülnek és nem vehetnek részt a sorsolásban.

abacus horizontal

Forrás: Napidoktor.hu

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.