Lejárt játék – Nyerj napszemüveget a Csalogány Optikától!

Ezt a játékot már megnyerték! A szerencsés nyertes Apáti-Gárdonyi Edina Nyíregyházáról! A nyertest e-mailben értesítettük, nyereményéhez gratulálunk! 

Játssz velünk, válaszolj helyesen a kérdéssorunkra és legyen tied egy INVU márkájú uniszex napszemüveg a Csalogány Optika felajánlásával.

A nyár egyik legfontosabb kelléke a napszemüveg, hiszen nyáron szemünket is védeni kell a napsugaraktól. Fontos a szem védelme, mert az UV-sugarak károsítják a szemet – főként a retinát -, amely miatt nő az időskori vakság kockázata. A sugárzás tönkreteheti a szemlencsét, szürkehályogot okozhat, de akár a szem rákos megbetegedésének veszélye is fennáll. Ezért fontos, hogy napszemüveget viseljünk, de valóban jó minőségűt, az olcsó ugyanis csak rontja a szemet.

invu-b2407a

Milyen a jó napszemüveg?

A megfelelően kiválasztott szemüveglencsék nem csupán látásunk élességét javítják, hanem a visszaverődő fény ellen is védelmet nyújtanak. A vékony és könnyű polarizált lencsék megszűrik a vízszintes irányú sugarakat, melyek a zavaró ragyogásért felelősek. Míg a hagyományos napszemüvegek csak sötétítenek, a polárszűrős lencsék megszüntetik a csillogást, így óvják szemünket. A polarizált dioptriás szemüveg ideális választás fényérzékeny szeműeknek, mivel biztos védelmet nyújt a káros UV sugarak ellen.

Védelem szempontjából nem számít, milyen színű és sötétségű lencse van a napszemüvegben – vagyis tévhit, hogy a sötétebb jobban véd. Ugyanis a túlzottan sötét lencse mögött jobban kitágul a pupilla, és így több ultraibolya sugár jut a szembe.

A szín tekintetében annyi biztos, hogy a zöld lencse biztosítja a legjobb színlátást, a barnával kontrasztosabban lehet látni, a sárga jó képélességet biztosít, síeléshez pedig ajánlatos kéket választani, ugyanis ez a szín jól ellensúlyozza a vakító fehérséget.

invu-t2501b-1

Miért a Csalogány Optika?

A cég repertoárjában nem csak széles szemüveg választék található, hanem  korszerű műszereik segítségével  a szakorvosi vizsgálat során  a szaruhártya felszínét, a törőközegek átvilágítását, a szemfenéki kép megtekintését, színlátás vizsgálatot, dioptria korrekció felírását is el tudják végezni.

A Csalogány Optikánál 7 éves kortól gyermekszemészeti vizsgálatra is van lehetőség, sportoló fiatalok számára már 9- 10 éves kortól illesztenek kontaktlencséket.

Ugyancsak lehetőség van jogosítványhoz, monitor előtti munkavégzéshez szükséges vizsgálatok végzésére, amelyre a bejelentkezés menüpontban akár nyitva tartási időn kívül is be tudnak jelentkezni az érdeklődők.

Az egyedi igényeket, elképzeléseket is igyekeznek megvalósítani, fúrt szemüvegkeretek esetén új lencseforma tervezéssel, megunt, vagy sérült szemüvegkeretek RAR színskála alapján történő teljes újrafestésével. Sérült szemüvegek javítását akár 1 napos határidővel is vállalják. Egyedi paraméterek alapján készítenek multifokális szemüvegeket. Azok számára is van megoldásuk, akik régi szemüvegüket nem tudják nélkülözni.

Tehát a Csalogány Optikában nem csak a szépségen és a minőségen van a hangsúly, hanem a gyorsaságon és az ügyfél maximális kiszolgálásán is. Ezért olyan népszerűek a náluk készített  és kapható szemüvegek és napszemüvegek!

És, hogy milyen márkák találhatóak az üzletben?

Az üzlet kínálatában szerepel Jaguár, Spirit, Esprit, Puma, Vintage, Inflecto, Python, Silhouette, Etnia Barcelona szemüveg márkák, akiknek a szépség mellett a minőség a fő irányvonal.

Játék kezdete: 2016. 08.15

Játék vége: 2016. 08. 31

Játék sorsolása: 2016.09.01

Nyeremény: 1 db INVU márkájú uniszex napszemüveg a Csalogány Optika felajánlásával.

Sorsolás és eredményhirdetés

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Kvízkérdések esetén a valamennyi kérdésre helyest választ beküldő Játékosok között, más esetben a pályázati anyagot beküldő Játékosok között a sorsolás minden esetben a random.org alkalmazás segítségével történik. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt 15 napon belül, úgy új nyertest sorsolunk.

FONTOS információ: azok a játékosok, akik nem a játékszabályzatnak megfelelően (ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a postai címmel, de több e-mail címről) regisztrálnak kizárásra kerülnek és nem vehetnek részt a sorsolásban.

Csalogány Optika Kft.

1027. Budapest, Fő utca 62-64.

Telefon: (061) 201 5531

http://www.csaloganyoptika.hu

Forrás: Napidoktor.hu

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.