Lejárt Játék – Nyerj Mikuláslevelet gyermekednek!

Ezt a játékot már megnyerték. A szerencsés nyertesek Bogdán László Mohácsról és Novai Györgyné Szegedről. A nyerteseknek gratulálunk, akiket e-mailben értesítettünk a nyereményről.

Igazi levél a Mikulástól

Ez minden gyermek álma! Ezek a levelek egyedileg készülnek és garantált, hogy egy örök emlék marad neki, melyre felnőttkorában is emlékezni fog. Gyermeked biztos feltette már azt a kérdést, hogy ő miért nem kap olyan levelet, ami neki van címezve. Most itt a remek alkalom, ha Te leszel a szerencsés szülő, akkor gyermeked egyenesen a Mikulástól fog levelet kapni, de ez egyelőre még TITOK! Arra már most felkészítünk, hogy ezt a levelet többször is fel kell majd olvasnod neki, és persze majd be akarja majd vinni oviba/suliba és mindenkinek mutogatni fogja, hiszen Ő levelet kapott a Mikulástól

Külföldön éltek? Ne búsuljatok, ezért ne hagyd ki a nyereményjátékot, hiszen külföldre is elküldjük a levelet, hiszen a Mikulás is nemzetközi. Külföldre a leveleket csak elsőbbségi, ajánlott küldeményként adhatjuk postára.

Mikulásgyár

Játék kezdete: 2016.10.12.
Játék vége: 2016.10.25.
Sorsolás időpontja: 2016. 10. 26.

Nyeremény: Mikulásiroda által felajánlott 2 db Mikulás levélcsomag egyike.

Mikulásgyár

Sorsolás és eredményhirdetés

A játékban a sorsolás tudás alapon működik, a nyereményért minden helyesen válaszoló és a feltételeknek megfelelő játékos indulhat. Amennyiben a nyertes nem jogosult átvenni, vagy nem veszi át a nyereményt 15 napon belül, úgy új nyertest sorsolunk.

FONTOS információ: azok a játékosok, akik nem a játékszabályzatnak megfelelően (ugyanazzal a névvel, ugyanazzal a postai címmel, de több e-mail címről) regisztrálnak kizárásra kerülnek és nem vehetnek részt a sorsolásban.

Forrás: Napidoktor.hu

Válaszolj

Az e-mail címed nem publikáljuk.